Към всяко мнение вече можете да качите снимка. Преди - След
nigery - специалист
Значи стъклата за душкабината ги поръчах във Иювета-Глас.При тях можете да поръчате стъклата и то само по ваши размери. Носите си пантите и държачите, ако са като моите за който се изрязва стъклото.
Но имайте в предвид, че вие трябва да си прецените какви да са монтажните луфтове, за да няма изненади после :? :? :?
Аз лично избрах да я направя от 8мм закалено стъкло.
Обкова купих от ф. Бестал, но за жалост после открих и по хубави панти за тези пари.
стъклата бяха 280лв. обкова и магнитното оплътнение са грубо 260лв.

stellaist мивката купихме от магазин, който се намира на бул. Васил Левски срещу магазина на Булгрес, мисля че беше ъглова стара кооперация.
Проблемът е, че не живея в София, а в Русе, а тук изборът на материали е много малък. Ако не е тайна колко долу-горе струва мивката. Да не е на фирма Дейтрон - видях подобни мивки в сайта им. Чудим се с мъжа ми дали да не се разходим до Варна или София. Тук имаме следните алтернативи - или мивки от цени над 1500 лв, които ни харесват, или керамика, които не ни харесват много или един майстор, който прави стъклени мивки, но не се знае какво ще излезе от това. Така, че ако можеш да се сетиш колко ти е излязла и как се казва магазина ще съм ти супер благодарна. между другото поздравления за банята - много е добре направена.
nigery - специалист
Цената на мивката е 850 лв, съжелявам, но не помня как се казваше магазина, ако скоро мина от там ще погледна и ще ти пиша.
dmi - специалист
Тия зелени тръби турски ли са?
nigery - специалист
:shock: :shock: :shock:
Неса Турски мисля че са немски, даже са с алуминиева вложка. :wink:
Nigery, ако нямаш много работа - да ти намеря.:lol:
Абсолютно същото си представям в моята баня - даже имаме еднакви вкусове за плочките. Същото е разположението на казанчето и душ-кабината.
Matchless - специалист
Адмирации Nigery! Наистина много изискано, изчистено, семпли тонове......... Нещо много подобно съм замислила и искам да те попитам дали е практично и лесно за поддържане - стъклото на душ кабината и мивката. Освен това отзиви за душпанела много се колебая между такъв и ето този:

Прикачен файл

373_1.jpg
373_1.jpg (25.72 KиБ) Видяна 10523 пъти
sstefanov - майстор
И на мен много ми хареса!

Някаква по-подробна информация за контакт за фирмата за стъклата и магазина с "по-добрите" панти може ли да пуснеш?
nigery - специалист
Искам да кажа на заинересуваните че душкабината се поддържа сравнително лесно за сметка на мовката, по която винаги остават следи от капките. :? :? :?
За душпанела може много да се говори, но моето мнение е че водата се регулира много трудно и много е шумен. Единствено при авария лесно се демонтира. :lol: :lol: :lol:

Ще ви постна карта на магазина за в които има много хубав обков на разумна цена.

Прикачен файл

Resize of Magazin.jpg
Resize of Magazin.jpg (108.86 KиБ) Видяна 10386 пъти
Тани - модератор
Едно линкче от мен :-D

МАГАЗИН
Последна промяна от Тани на вт апр 10, 2007 3:08 am, променено общо 2 пъти.

Тема "Баня или нещо такова" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: