Към всяко мнение вече можете да качите снимка. Преди - След
nigery - специалист
Ахааа знам го този :lol: :lol: :lol:
Е моя поне е отбелязан с червено кръгче :goodman:
Тани - модератор
Странно! И моя имаше!ю

пп

Пак има , даже си има и заглавие вече!То трябвало регистрация!
masteradmin - майстор
Сега се вижда - на новия булевард до Ботев се намира. Ще мина днес да ги видя какво предлат. На такова централно място наема им е поне 1500лв. С колко ли надценка работят ? Ама като съм балък и все нямам време да пусна електронния магазин към сайта.......
ICC - специалист
Emerald, благодаря, че даде този линк. На мен лично ми е от голяма полза. , ааа забравих:x трябваше да започна с адмирации за банята, страхотна е!!! :2thumbs:
nigery - специалист
Masteradmin Трябва да ти кажа че обкова в този магазин е на много разумна цена, за същите панти в Кристиан Нейко ми искаха 220 лв.
в магазина са 130.
Най големия проблем се оказаха уплътненията, още не мога да намеря силиконово уплътнение стъкло-стена.
Много моля nigery ако е възможно да покаже някакъв план на разпределението на банята. Виждам къде са тоалетната чиния и кабината, но от снимките не виждам къде е сложена мивката, макар че я има снимана и нея. Много харесах така направената баня, не понасям готовите душ кабини. Такова нещо ще правя и аз, но имам проблем с тава, че ако вратата на кабината се отваря навън ще опре или в тоалетната или в мивката. Ако видя нещо направено със сигурноат ще ми помогне много...... Прочее фирмите, които правят стъклата за кабината по поръчка могат ли да направят вратичката плъзгаща се. Благодаря предварително.
nigery - специалист
amileva
Тези дни ще се опитам да направя нови по детаилни снимки за да добиеш по добра представа за разпределението на банята ни.А за плъзгащата вратичка също се намира обков, но все пак ще е по сложно сама да си сметнеш размера на вратата. И аз имах идея за такава врата, но много сложно ми се видя за човек който никога не се е занимавал с такива работи. :-D
Justy - майстор
Браво ! Много ми хареса раздвижването с тесните хоризонтални ивици.
здравей nigery
много ми хареса банята ти!
ще може ли да ми дадеш координатите на твоя майстор, който е слагал плочките по стените и пода?
От снимките оставам с впечатление че се е справил наистина много добре!
nigery - специалист
Иве с удоволствие ще ти дам кординати на майстора, но в момента съм го ангажирал за къщата на родителите ми.Ако до 20 дни чакане те устройва ще ти дам кординати.Но имай предвит че цялото изпълнение на мойта баня траеше към 1 месец.

Тема "Баня или нещо такова" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: