Към всяко мнение вече можете да качите снимка. Преди - След
Няма проблеми, ще изчакам 20 дена, стига да свърши работата. И без това досега чаках доста :)
Благодаря ти предварително!
Можеш ли да ме ориентираш колко излезе като пари твоята баня (моята е подобна като размер и изпълнение).
nigery - специалист
Значи при мен за работа майсторите ми взеха 1400лв, но имай предвит че това е с къртенето на старата стена, зидане на новата, изливане на плоча, ново ВиК, гипскартона и монтаж на всичкото обзавеждане.
Мой съвет е викаш майстора един ден да огледа и да ти даде крайна цена, и ако ти е изгодно като ми направи другата баня почва при теб.
А само не каза в кой район живееш. :wink:
wernis - специалист
Здравей. Банята наистина е страхотна. И аз сега съм опрял до банята, тоест ми предстои да лепя плочки , да монтирам мивки , и също така подобен стъклен параван.
Във връзка с това , може ли да те помоля и аз за телефон на майстора за лепене на плочки . Времето не ме притеснява особенно така че ще чакам ако се наложи. Иначе съм от София , Младост.
Благодаря.
nigery - специалист
wernis и на теб ще дам кординати на майстора но преди това обещах на Ивето така че ще се наложи да почакаш поне месец
lana83 - напреднал
Здравей, нигери :) ако може да ми дадеш и на мен координатите на майстора ти :) от началото следя темата ти и ви свалям шапка! :roll: имам време да изчакам колкото трябва :-D
Rockwalll - специалист
nigery

страхотно изпълнение - а за душкабината още толкова

едно време като се чудех душкабина или корито бях смаян че едно корито за душкабина струва колкото вана ARISTON

E, разбира се че имам вана :lol:

супер е станало

малко стъклената мивка не е за всеки ден (без чистачка) ама пък красотата иска жертви

отлаганията на варовик се махат най-лесно със СИН CILLIT
няма абразиви и варовикът става на пяна още щом го намажеш - после само изплакваш и стъклото става като ново

ОЩЕ ВЕДНЪЖ поздрави за перфектната баня

www.sitekreator.com/rockwall
ТИТИ - помощник
Моля те ,кажи от къде си купи обкова за стъклата,а също ме интересува от къде си купи и осветителното тяло ? За баня все намирам някакви грозни осветителни тела ...
Поздравления за проекта и изпълнението на банята !
Тани - модератор
Тани написа:
Едно линкче от мен :-D

МАГАЗИН

Даже и линка работи :?
Spokoiniq - майстор
Въпросното магазинче е отпрало едни нереални цени, не се лъжете!Стойки за стъклени рафтове които предлагат и ТЕКА и Бриколаж съответно на 10 и 13 лв за чифт там са 8 на насипна бройка!За цени на 90 градусова връзка стъкло-стъкло да не говоря-24.90 на брой-разбойници!

Тема "Баня или нещо такова" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: