Към всяко мнение вече можете да качите снимка. Преди - След
Делян - специалист
Е чак пък вайкане... не виждам нещо, за което човека да се вайка. Най-важното - сътворил е нещо сам. Поел е отговорност и е запретнал ръкави. А не както много други - да ръсят пари и след това да си измиват ръцете с майстора - "майстора бил такъв, майстора бил онакъв".
Собствено направената баня е като собственото ти дете - може да е малко грозничко, може да е малко глупавичко, но си го харесваш, защото си го правил ти (или поне така си мислиш :razz: )
plo4kata - специалист
Според мен след бельото,най-интимната част на човека е банята,демонстрация за неговат лична хигиена,пред жена му,пред децата му,пред гости....ако не е направена добре,мирише или събира вода,нещо е накриво сложено....трябва ли да давам още срванения?ами ако си оправиш сам колата пред блока и я намацаш със спрей,много ли е красиво?е... да,житието определя съзнанието...(живееш в кочината-чувстваш се свиня,не може да се почувстваш принц....)пак държавата ни е виновна... :?
tzetzo160 - специалист
Така и не каза, какво според теб съм сбъркал по изпълнението на банята и защо трябва да се страхувам, че след 1,2...5 години ще имам проблеми. Не мога да разбера: яд те е, че съм се опитал да я направя сам или че не съм те извикал ти да ми я направиш!
rockwall - майстор
цецо,

пий си ракийката и си гледай кефа

Банята ти е завършена и колкото и коментара да прочетеш, няма да се промени кой знае какво, освен отношението ти към това, което си направил.

Справил си се добре с изпълнението на монтажа на плочките.
ТУК е форум НАПРАВИСАМ, не е форум за дизайн и формула 1

успех от мен
plo4kata - специалист
Ако толкова си се интересувал как да си направиш банята,щеше да ти се покаже,разгледй внимателно тези албуми и ще разбереш,в някой от тях е публикувано стъпка-по стъпка и тогава ще разбереш грешките които си направил.Нека ако някои има смислени въпроси към мен да се обърне,с удоволствие ще дам съвет.
www.plo4kata.snimka.bg
маречков - специалист
Не мога да разбера, що го нападате човека. Прочетох само първа страница от темата и :x. Някой забеляза ли, че няма лайсни и плочките са скосени по ръбовете? Колко майстори ще го направят това ? - Николко, щото или ги мързи, или не знаят как, ама иначе майстори. Човека е вложил старание и мисъл и точно за това трябва да уважаваме труда му. Дизайнерското решение е отделен въпрос, на който всеки от нас има свое си мнение. На мен чупките ми харесват, но зеленото - не чак толкова, щото просто обичам по светли цветове.
Браво колега, евала за изпълнението.
Илиян Илиев™ - майстор
За протокола да отбележа, че има плочки с фабрично скосени ръбове.

Ако пък си ги е скосявал сам бих казал още едно браво, по-голямо от предишното.
tzetzo160 - специалист
Радвам се, че ви харесва изпълнението! За скосяването на плочките, четох една тема във форума и ми хареса как става и реших да пробвам. То пък взе че се получи, лошото е че ако се прави в апартамент става голям прахоляк! :)
chapara - майстор
tzetzo160 написа:
лошото е че ако се прави в апартамент става голям прахоляк! :)
Има си диамантини на вода и не е никакъв проблем да се скосява без прах ,друг е въпроса на кой какво му харесва.
Nini - напреднал
Желанието да направиш нещо САМ ,само по себе си е ПОХВАЛНО!!!!!Не съм специалист и не претендирам за компетентност,по-скоро ми стана приятно,че един млад човек е бил провокиран от този форум и си е повярвал.Майстори,бъдете справедливи!Учете другите,но така,че да не им сривате самочувсвието!Добрият учител се радва дори и на малките крачки на учениците си.Успех!!!! :)

Тема "Моята баня - първи допир с лепенето на плочки!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: