- 1
- 2
Към всяко мнение вече можете да качите снимка. Преди - След
LZ
- специалист
16 мнения в "Новата ни кухничка :)"
kernel_daemon
- помощник
Да ползвам темата.
И аз ще правя кухня и някой може ли да ме ориентира - за подобна кухня, без уредите 3300 - добра цена ли е или не?
И аз ще правя кухня и някой може ли да ме ориентира - за подобна кухня, без уредите 3300 - добра цена ли е или не?
Fortune
- специалист
kernel_daemon написа:Да ползвам темата.Зависи от механизмите много, какви и кой е производителя, и от това дали има витрини с алуминий и стъкло.
Иначе при обикновени механизми и отваряне според мен може да се намери и по-ниска цена.
Здравейте! Извинявайте, че чак сега се включвам отново в темата, но имах някои неприятности, а и много непредвидени ангажименти
По същество... към rockwall
По принцип обещах да кача още снимков материал, така че остане ли ми малко време, ще бъде факт. По въпроса с отдушника – това е едно от недовършените неща, защото преди отвора на кухнята беше на мястото на хладилника и комина остана, вече зазидан, в спалнята. Идеята ни е на пролет да усвоим терасата, която се намира пред кухнята и хола и е дълга няколко метра. Та тогава директно ще изкараме отдушника навън по най-прекия път. На първо подпокривно ниво сме и над нас няма непосредствени съседи. Иначе нямаме неизползваем шкаф, по-скоро такъв с ограничено пространство
, а именно този над респиратора, като идеята е да отведем отдушника по тавана, скрит в гипскартон, по правата перпендикулярна на на дългата част на кухнята. Дано да ме разбра, че стана доста сложно обяснение
Иначе наистина вложихме голямата част от предвидения бюджет за уреди. Решихме, че така е по-разумно. Почти уцели цената на хладилника, закупен преди 2 години, за 2200 лв. И наистина си прав за нестандартните шкафове, голям зор видяхме с тях, защото или не искаха да ги изпълнят или ни казваха астрономически цифри. Цената от 3300 лв. е без нито един уред, но е включен механизма за бутилки, отцедника за чинии и още 2 полички, които не се виждат на тази снимка. Те са на срещуположната страна. Механизмите са среден клас, нищо особено.
Иначе много благодаря на всички за милите думи!
Оценявам го!
И понеже сме и на вълна гардероб за спалня, наистина обещавам при първа възможност да снимам и него, защото става дума за чудовище дълго 4 м., високо ако не се лъжа 2,70 и на места дълбоко по над 1 м. Задната стена е с много неправилна форма, чупка до чупка, а на всичкото отгоре имаме и не малко скосяване на тавана. Та става въпрос за 4 плъзгащи врати, включително и при скосяването. Проектът този път си е на фирмата, която го изработи.
Поздрави на всички и до скоро!
По същество... към rockwall

Иначе много благодаря на всички за милите думи!

И понеже сме и на вълна гардероб за спалня, наистина обещавам при първа възможност да снимам и него, защото става дума за чудовище дълго 4 м., високо ако не се лъжа 2,70 и на места дълбоко по над 1 м. Задната стена е с много неправилна форма, чупка до чупка, а на всичкото отгоре имаме и не малко скосяване на тавана. Та става въпрос за 4 плъзгащи врати, включително и при скосяването. Проектът този път си е на фирмата, която го изработи.
Поздрави на всички и до скоро!

- 1
- 2
Тема "Новата ни кухничка :)" | Включи се в дискусията:
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook:
Имаш нужда от подходящ професионалист за дома?
- Преустройство, ремонт и реновиране
- ↳ Вашите ремонти
- ↳ Кухня
- ↳ Баня
- ↳ Дневна
- ↳ Спалня
- ↳ Детска
- ↳ Градина
- ↳ Коридор
- ↳ Тераса и балкон
- Направи сам
- ↳ Направи сам
- ↳ Ремонтирай сам
- ↳ Къде е по-евтино?
- ↳ Дърводелство
- ↳ Ел. инструменти
- ↳ Металообработване
- ↳ Конкурс "Направи сам 2012"
- Строителство
- ↳ Всичко за вилата
- ↳ Къщи
- ↳ Саниране
- ↳ Хидроизолация
- ↳ Пасивни и нискоенергийни сгради
- Сухо строителство
- ↳ Окачени тавани
- ↳ Преградни стени и предстенни обшивки
- ↳ Сухи и повдигнати подове
- ↳ Декоративни елементи - колони, трегери, сводове и др.
- ↳ Всичко за гипскартона и гипсфазера
- Въпроси и Отговори
- ↳ Полезни съвети
- ↳ Автомобили
- ↳ Партньори
- ↳ Боядисване и Декориране
- ↳ Вентилация, климатици и термопомпи
- ↳ Водоснабдяване и канализация.
- ↳ Всичко за ремонта
- ↳ Електротехника
- ↳ Отопление
- ↳ Газификация
- ↳ Електроника и Схеми
- ↳ Газобетон
- ↳ От всичко по малко
- ↳ Компютри и периферия
- ↳ Уеб дизайн, PHP, MySQL, JavaScript, HTML..
- ↳ Мобилни устройства, GSM-и
- ↳ Нека се запознаем
- ↳ Recycle Bin
- Статии
- ↳ Практични решения
- ↳ Качване на снимки
- ↳ Какви статии искате?
- ↳ Готварство, туршии и зимнина
- ↳ Отмора и шеги
- ↳ От нищо нещо
- ↳ Не е за вярване
- ↳ Литература