• 1
  • 2
Към всяко мнение вече можете да качите снимка. Преди - След
LZ - специалист
Харесва ми свежото излъчване на кухнята :2thumbs:
bisplus - специалист
Кухнята е супер но ако цената е 3300 без някои от уредите...евала на този дето я е правил!
kernel_daemon - помощник
Да ползвам темата.
И аз ще правя кухня и някой може ли да ме ориентира - за подобна кухня, без уредите 3300 - добра цена ли е или не?
Fortune - специалист
kernel_daemon написа:
Да ползвам темата.
И аз ще правя кухня и някой може ли да ме ориентира - за подобна кухня, без уредите 3300 - добра цена ли е или не?
Зависи от механизмите много, какви и кой е производителя, и от това дали има витрини с алуминий и стъкло.
Иначе при обикновени механизми и отваряне според мен може да се намери и по-ниска цена.
Здравейте! Извинявайте, че чак сега се включвам отново в темата, но имах някои неприятности, а и много непредвидени ангажименти 
По същество... към rockwall :-D По принцип обещах да кача още снимков материал, така че остане ли ми малко време, ще бъде факт. По въпроса с отдушника – това е едно от недовършените неща, защото преди отвора на кухнята беше на мястото на хладилника и комина остана, вече зазидан, в спалнята. Идеята ни е на пролет да усвоим терасата, която се намира пред кухнята и хола и е дълга няколко метра. Та тогава директно ще изкараме отдушника навън по най-прекия път. На първо подпокривно ниво сме и над нас няма непосредствени съседи. Иначе нямаме неизползваем шкаф, по-скоро такъв с ограничено пространство :roll: , а именно този над респиратора, като идеята е да отведем отдушника по тавана, скрит в гипскартон, по правата перпендикулярна на на дългата част на кухнята. Дано да ме разбра, че стана доста сложно обяснение :? Иначе наистина вложихме голямата част от предвидения бюджет за уреди. Решихме, че така е по-разумно. Почти уцели цената на хладилника, закупен преди 2 години, за 2200 лв. И наистина си прав за нестандартните шкафове, голям зор видяхме с тях, защото или не искаха да ги изпълнят или ни казваха астрономически цифри. Цената от 3300 лв. е без нито един уред, но е включен механизма за бутилки, отцедника за чинии и още 2 полички, които не се виждат на тази снимка. Те са на срещуположната страна. Механизмите са среден клас, нищо особено.
Иначе много благодаря на всички за милите думи! :-D Оценявам го!
И понеже сме и на вълна гардероб за спалня, наистина обещавам при първа възможност да снимам и него, защото става дума за чудовище дълго 4 м., високо ако не се лъжа 2,70 и на места дълбоко по над 1 м. Задната стена е с много неправилна форма, чупка до чупка, а на всичкото отгоре имаме и не малко скосяване на тавана. Та става въпрос за 4 плъзгащи врати, включително и при скосяването. Проектът този път си е на фирмата, която го изработи.
Поздрави на всички и до скоро! :party:
rockwall - майстор
а така - пиши за гардероба че и мен ме чака един такъв 5 крилен, накойто съм хвърлил око да го сменям

даже ей сега ще отворя една тема, че имам нещо хитричко като идея, което сигурно ще е полезно и на други
  • 1
  • 2

Тема "Новата ни кухничка :)" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: