Към всяко мнение вече можете да качите снимка. Преди - След
merakliq - специалист
forski написа:
Бетоновите основи ги купих от Севлиево по 8лв. за брой,и горен разнер 10х10 см. гредите които лягат на тях са 12х12см. но след като им фрезовахме ъглите легнаха точно в/у стъпките.
Дюшемето е станало екстра! Ще ми кажеш ли къде в Севлиево е това. Само 10/10 ли има или и по - големи? Когато пътувам за моето село минавам през Севлиево.
forski - специалист
Само 10/10 са,по-големи нямат да им се чудиш на акъла :?
Фирмата се казва "Бриз" и се намира на изхода за Габрово,точно преди бензиностанция Панацея.
Намират се точно на улицата,ще им видиш нещата,правят плочки,саксии,фонтани,барбекюта и т.н.
Кое ти е селото колега,да не се окажем селски :) ?
gogo1113 - специалист
С какъв байц лак боядисвате дървото? Цветът и покритието много ми харесват.
forski - специалист
Байца,лака и градинското олио са на Бекер Акрома(на водна основа),в момента цялата конструкция е мината само с байц.
Само дюшамето е минато с байц и олио,цялата конструкция ще я лакирам до година на пролет за да може дървото да изсъхне.
Не искам да лакирам сега и да запечатам влагата вътре,чамовия материал беше доста мокър като ми го докараха.
gogo1113 - специалист
Лошо е като е много мокър материала. На мой приятел гредите му адски много се напукаха, не че е някакъв проблем за конструкцията, но стои грозно. Дано да не се получи и при теб такъв ефект. Дюшемето е станало като излято, страшно ми харесва, и цветът е супер. Успех с довършителните работи!
forski - специалист
Мерси колега,ами какво да ти кажа чама си е скапан материал и моите греди се нацепиха :evil:
Не бих казал че стои грозно може би защото байца малко замаза положението но се вижда.
Няма спасение от това,а и сух чамов материал няма никъде или поне аз не можах да намеря.
gogo1113 - специалист
За съжаление си прав. Когато го купуваш ти обясняват колко е чист от всякакви гадинки и сух, без чворове и т.н., пък после... Ама какво да се прави, това е положението. Байцваш, замазваш и така.
merakliq - специалист
forski написа:
Само 10/10 са,по-големи нямат да им се чудиш на акъла :?
Фирмата се казва "Бриз" и се намира на изхода за Габрово,точно преди бензиностанция Панацея.
Намират се точно на улицата,ще им видиш нещата,правят плочки,саксии,фонтани,барбекюта и т.н.
Кое ти е селото колега,да не се окажем селски :) ?
Благодаря за инфото! Писах ти на л.с.
forski - специалист
Колеги днес официално приключи работата по-обекта,верандата е вече готова :)
За мен останаха довършителните работи по-байцването на ламперията и ребрата на тавана.За следващата година остава да се монтира парапет и да се лакира цялата конструкция.
Плюс разни благинки като люлеещ стол,висяща люлка/легло,ел.барбекю и голяма хубава маса за много хора.
По-нататък ще кача още снимки след избиването на врата към една от стаите и разбира се след официалното откриване с купон на всички участници в начинанието.

:partyman: :-D :partyman:
STO-YAN - специалист
Браво forski! Който си го може, той си го може! Успех и в откриването! =D>

Тема "Дървена веранда-ревю" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: