• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 12
Към всяко мнение вече можете да качите снимка. Преди - След
Тани - модератор
Браво! Всичко много ми хареса! Добре се е получило! Може би не бих използвал само лилавото , но това е въпрос на лично предпочитание и е важно на тебе да ти харесва!

Поразчистих темата от излишните мнения и нека тези , които са ги написали се чувстват предупредени! :axe: :axe: :axe:
yasoo - специалист
Тани написа:
Поразчистих темата от излишните мнения и нека тези , които са ги написали се чувстват предупредени! :axe: :axe: :axe:
Благодаря за което :)

Ето и едно малко ъпдейтче на банята и стълбището:

Изображение

Изображение
Стефан - майстор
Тани написа:
Браво, точно така трябва! Нека форума остане само за хвалебствия!
tuninghuman - специалист
пода е супер як - би ли споделил малко детайли за него - от къде, колко, как се нарича шарката ... :) :) :)
Emerald - модератор
yasoo, страхотно начало! Адмирации за черното! Ужасно съм любопитна за крайния резултат, внимавай да не разочароваш сега, че очакванията са голями. :-D

А паркета е жесток. Зебрано ли е това? Хубавото си е хубаво.

Малко идва тъмничко от дъските и малък е все пак прозореца. Дано да си предвидил добро изкуствено осветление. Мен ако ме питаш, бих поизсветлила малко тези дъски. И без това идват прекалено жълти.
Тани - модератор
Стефан написа:
Тани написа:
Браво, точно така трябва! Нека форума остане само за хвалебствия!
Стефане , при още една такава неуместна забележка ще получиш бан , но не отново , а този път завинаги! Запомни най-после че има разлика между заяждане, лична обида и градивна критика и престани да ги бъркаш и да се правиш на жертва! Както виждаш и аз и Емералд сме казали , че нещо не ни харесва, така , че твоето мнение се класифицира като заяждане с модератор , което минава в съвсем друга графа и при следващо такова ще бъдеш изритан завинаги от този форум , колкото и да ревеш на админа , бъди сигурен!

И не на последна място :

ДА ТОЗИ ФОРУМ ЩЕ Е ЗА ПОЗИТИВНО НАСТРОЕНИ ХОРА , И ПОХВАЛИТЕ НЕ СА НЕЩО НЕЖЕЛАНО И ОБИДНО. НЕГАТИВИЗЪМ КАТО ТВОЯ НЯМА ДА БЪДЕ ТОЛЕРИРАН ТУК!
yasoo - специалист
tuninghuman написа:
пода е супер як - би ли споделил малко детайли за него - от къде, колко, как се нарича шарката ... :) :) :)
Ламината в хола (ако него имаш в предвид де) го водят "Индианска пътечка"
Купих го от Красно село ако не се бъркам за 22лв/кв. но съм го виждал и по другите магазини
Emerald написа:
yasoo, страхотно начало! Адмирации за черното! Ужасно съм любопитна за крайния резултат, внимавай да не разочароваш сега, че очакванията са голями. :-D
аааа грешка ;) черно няма абсолютно никъде, всичко е тъмно кафяво (водят го цвят Палисандър)
просто на снимките изглежда черно :)

До няколко дни се надявам да покажа всичко в завършен вид :)
tuninghuman - специалист
Индианска казваш - хехе ъако :)

напомни ми на тази лудница по долу.

как съм психясал на тема дърво - в банята и на тавана не е истина.
избрах едни плочки които доста докарват на дърво но не са с дървена текстура. А черното е другата ми болест - искам перфектно черна стена -
стая идва множко но стена - ама как да я прасна зверски черно - с какво?

ИзображениеИзображениеИзображение
аз имам черна стена боядисвана с супер латекс :)
на тази снимка е недовършено но се вижда добре

Прикачен файл

11-02-06_1403.jpg
11-02-06_1403.jpg (22.59 KиБ) Видяна 12798 пъти
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 12

Тема "Скромните аматьорски ремонтчета на yasoo" | Включи се в дискусията: