• 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 12
Към всяко мнение вече можете да качите снимка. Преди - След
tuninghuman - специалист
http://www.ifoapplestore.com/stores/app ... talog.html
Изображение

добре е - как оба4е да го направя да не е матово - ами да е като 4ерен роял повурхността :-D :-D :-D :-D :-D
какво озна4ава изписаното?

http://www.thebooge.ca/repairs/artroom.html

Изображение

Изображение
за яроглифите на картините ли питаш какво значат?ако е това незнам намерих си ги в интернет и една приятелка ми ги принтира на фолио в печатница,но така и ненамерих превод.а относно стената питаи по магазините за бои,латекс дали има нещо за получаване на перлен ефект.Черната ми стена е с латекс на "LEVI'S" много е добър може даго миеш с веро и гъба за чиний нее евтин взех 1 литър за 2 ръце беше 30-40 лева но пък е вечен .В ЯЛТА КЛУБ стените им са бели лъскави боядисвани са ни са с боя с която боядисват заводски мерцедес автомобилите ефекно е много яко но боята се люпешена мноо места.това е от мен :-) :-D :)

Прикачен файл

666.jpg
тук стената е завършена
666.jpg (73.13 KиБ) Видяна 11905 пъти
desss - специалист
yasoo написа:
tuninghuman написа:
пода е супер як - би ли споделил малко детайли за него - от къде, колко, как се нарича шарката ... :) :) :)
Ламината в хола (ако него имаш в предвид де) го водят "Индианска пътечка"
Купих го от Красно село ако не се бъркам за 22лв/кв. но съм го виждал и по другите магазини
аз си харесах същия, ама чертичките са доста по-тънки, но също стои страхотно - на етикета обаче пишеше "Морска трева"... нооо за мое най-голямо съжаление мебелите ми са венге и избелен дъб и няма да ми пасва :|
yasoo - специалист
Малко със закъснение, но нямах фотоапарат под ръка напоследък ;)

Преди
Изображение

След
Изображение

Изображение

Изображение

Преди
Изображение

След
Изображение

Изображение

Преди
Изображение

След
Изображение

Изображение

Преди
Изображение

След
Изображение

Изображение
yasoo - специалист
А в най скоро време (като забогатея първо) ми предстои да направя и едно ремонтче на кухнята и една от другите стаи :lol:

Изображение

Изображение
CARRION - специалист
yasoo това което се е получило наистина заслужава бурни аплодисменти :klatsch:
prascho - майстор
стилллллллллллл. Поздравления!!!!!!!!!!!!! Само една забележка...защо точно тези тердета бе душа :)
Emiliika - помощник
Браво, Ясо, поздравления за промяната!
yasoo написа:
... (като забогатея първо) ... :lol:
Искрено ти пожелавам в най-скоро време да ти се случи забогатяването, за да видим какво ще стане с останалата част от къщата.

Снимките по стените на стълбите, обаче, ми харесаха най-много.
yasoo - специалист
Благодаря на всички, радвам се че ви харесва :)
Правил съм си го с мерак и собственоръчно което ми носи и най-голямото удовлетворение ;)
prascho написа:
стилллллллллллл. Поздравления!!!!!!!!!!!!! Само една забележка...защо точно тези тердета бе душа :)
Еми това са старите пердета от преди ремонта, не останаха пари за нови както и за лампа за банята.
До стотинка се оръсих, но рано или късно и тях ще ги сменя :)

П.П. М-у другото и това не са пердета а покривки за маса :D пригодих ги преди години
ironlady - модератор
Чудесно се е получило,браво за сръчността и от мен аплодисменти за всичко, което си сътворил сам =D> :2thumbs: ...
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 12

Тема "Скромните аматьорски ремонтчета на yasoo" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: