• 1
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 18
Към всяко мнение вече можете да качите снимка. Преди - След
masteradmin - майстор
продължение:

Прикачен файл

tavvan010.jpg
tavvan010.jpg (85.76 KиБ) Видяна 7893 пъти

Прикачен файл

tavvan009.jpg
tavvan009.jpg (98.6 KиБ) Видяна 7893 пъти

Прикачен файл

tavvan008.jpg
tavvan008.jpg (72.46 KиБ) Видяна 7893 пъти

Прикачен файл

tavvan007.jpg
tavvan007.jpg (90.25 KиБ) Видяна 7893 пъти

Прикачен файл

tavvan006.jpg
tavvan006.jpg (88.87 KиБ) Видяна 7893 пъти
masteradmin - майстор
смятам че в този вид са по - интересни отколкото завършени

Прикачен файл

tavvan015.jpg
tavvan015.jpg (90.75 KиБ) Видяна 7887 пъти

Прикачен файл

tavvan014.jpg
tavvan014.jpg (98.72 KиБ) Видяна 7887 пъти

Прикачен файл

tavvan013.jpg
tavvan013.jpg (89.1 KиБ) Видяна 7887 пъти

Прикачен файл

tavvan012.jpg
tavvan012.jpg (93.37 KиБ) Видяна 7887 пъти

Прикачен файл

tavvan011.jpg
tavvan011.jpg (94.38 KиБ) Видяна 7887 пъти
Teodor80 - специалист
SHL написа:
Ето нещо ново:

Вградено казанче с колона до него

Изображение
Тази душ слушалка до седалото вместо биде ли е ?И ако е така от къде се нагласят градусите на водата та да не е студено на д....
SHL - специалист
Teodor80 написа:
SHL написа:
Ето нещо ново:

Вградено казанче с колона до него

Изображение
Тази душ слушалка до седалото вместо биде ли е ?И ако е така от къде се нагласят градусите на водата та да не е студено на д....
Да, точно така. Клиента си я поръча. Долу под слушалката се вижда и батерията на която е монтирана. Всъшност, това е душ-батерия. И водата се контролира от "врътката" на батерията. Малко е нестандартно, но върши работа :)
Teodor80 - специалист
Според мен е даже перфектно,защото(поне аз незнам за такова биде) та водата е студена,а в този вариант можеш да си нагласяш водата поне да е хладка.
SHL - специалист
Teodor80 написа:
Според мен е даже перфектно,защото(поне аз незнам за такова биде) та водата е студена,а в този вариант можеш да си нагласяш водата поне да е хладка.
Чудех се дали да ти отговоря, но все пак реших да пиша. Обикновенно бидетата са си с топла и студена вода. До бидето се изкарват изводи от съществуващата водопроводна мрежа, тоест топло и студено подаване на водата. Бидето си е най обикновенна чешма на нивото на коленете ти. Не знам къде си виждал биде, само със студена вода, но ако има такова, да знаеш, че това не е практика. Бидетата се срещат във вариант на чиния за сядане с чучур или дъска с чучур, която се монтира върху тоалетната. Варианта с дъската пести място. Имаме и трети вариант - нашия на снимката :). И при трите варианта водата, може да бъде не само топла, ами и гореща :-D
Teodor80 - специалист
SHL написа:
Teodor80 написа:
Чудех се дали да ти отговоря, но все пак реших да пиша. Обикновенно бидетата са си с топла и студена вода. До бидето се изкарват изводи от съществуващата водопроводна мрежа, тоест топло и студено подаване на водата. Бидето си е най обикновенна чешма на нивото на коленете ти. Не знам къде си виждал биде, само със студена вода, но ако има такова, да знаеш, че това не е практика. Бидетата се срещат във вариант на чиния за сядане с чучур или дъска с чучур, която се монтира върху тоалетната. Варианта с дъската пести място. Имаме и трети вариант - нашия на снимката :). И при трите варианта водата, може да бъде не само топла, ами и гореща :-D
един път съм виждал биде и то в турция с фото клетка ли беше с какво незнам ама като седнах и една студена струя точно те цели там където трябва направо се стреснах.И смятам че не е срамно да се пита.И също така да се отговаря.Нали за това е форума.
SHL - специалист
Teodor80 написа:
един път съм виждал биде и то в турция с фото клетка ли беше с какво незнам ама като седнах и една студена струя точно те цели там където трябва направо се стреснах.И смятам че не е срамно да се пита.И също така да се отговаря.Нали за това е форума.
:lol:
Направо ме умори от смях :) Разбира се, че няма лошо човек да пита. Аз не разбрах, че питаш - мислех си , че го твърдиш.
Приключението ти в Турция, обаче е на ниво - пет минути не можах дъх да си поема, било е голям смях :)
florans - помощник
В Турция найстина в по евтините хотели бидетата са само с студена вода
тонито - специалист
Нека има повечко снимки и по-малко ..бла бла.За всички ще е по-добре.
Айде още от Весбонд...

Прикачен файл

а.JPG
а.JPG (17.53 KиБ) Видяна 9852 пъти

Прикачен файл

а1.JPG
а1.JPG (20.52 KиБ) Видяна 9852 пъти

Прикачен файл

а2.JPG
а2.JPG (21.85 KиБ) Видяна 9852 пъти
  • 1
  • 12