• 1
  • 2
Към всяко мнение вече можете да качите снимка. Преди - След
bjohnev - специалист
Специални благодарности на Spaidy за таванчето. Не очаквах да се справиш толкова добре. Наистина пълни окото.

Съжалявам че не си бях в БГ, за да те гледам докато го правиш и да ти открадна занаята :lol:

..... и не забравяй да пуснеш нова тема: "Как се пробива мостови кабел с бормашина" :-D :-D :-D Майтап ;-)
тонито - специалист
:)

Прикачен файл

а.JPG
а.JPG (51.82 KиБ) Видяна 24242 пъти
Здравейте, банда :-D

Аз съм щастливата собственичка на новото таванче!!!

Регистрирах се специално за да благодаря на Спайди за добре свършената работа, но така като поразгледах форумчето май ще се задържа и за по-дълго ;)

Евала на тоз младеж за ентусиазма с който работи. За годините си се справя на много професионално ниво!

Така, че давай смело напред, Спайди. Имаш златни ръце и сърце за работа :) И както вече ти казах - сигурна съм че ще се видим пак!
Spaidy - специалист
тонито написа:
:)
Тонито брат това което си ми показал се нарича двойна скара! При тази технология си показал правилната подредба на профилите, но да си забелязал, че има 2 пласта картон? Който веднъж са сложени по - дължина на профилите, веднъж перпендикулярно!

Имаш ли какво още да кажеш? Кажи къде съм допуснал "още много грешки". Хубаво да речем, че приемам първата ти забележка която не е уместна защото миналата година стриптиз бара в Син Сити сме го правили аз и още 3-4 момчета и навсякъде е слаган така картона пък като ходих не видях да е провиснал някъде, да се е напукало или да има други проблеми с него. При следващия ми обект като пазарувам ще поискам брошурка за монтирането на картона и ще ти докажа с снимки, че не е грешно поставен. Извинявай за тона малко се ядосах. :)
Takezo Sensey - модератор
Колко парички са тези луминисцентни пури :?
Spaidy - специалист
takezo написа:
Ами какво да ти кажа за около 6 линейни метра излезна 95 лева. Смисъл най - дългата пуричка която е 117 см е 17-18 лева.
Takezo Sensey - модератор
Spaidy написа:
takezo написа:
Ами какво да ти кажа за около 6 линейни метра излезна 95 лева. Смисъл най - дългата пуричка която е 117 см е 17-18 лева.
Благодаря ти много ...
fastand - напреднал
А може ли да снимаш лампата,защото сега бях до викиват и ми показаха една много тънка.Има и маркучи с непрекъсната светлина,които миля че ще станат,но са по 48 лв метъра!!!Една снимка да направиш да видя модела.
Spaidy - специалист
fastand написа:
А може ли да снимаш лампата,защото сега бях до викиват и ми показаха една много тънка.Има и маркучи с непрекъсната светлина,които миля че ще станат,но са по 48 лв метъра!!!Една снимка да направиш да видя модела.
Нямам физическата възможност колега. Това таванче съм го правил на частно. Виж пиши на колегата bjohnev или на Bibata, тя е негова съпруга ако може да ти щракнат една снимчица. Иначе ако искаш отиди до сточна гара в магазин ТМТ. Питай в някой от складовете всички ги знаят хората, супер любезни и всичко ще ти обяснят.

http://www.tmt-elkom.com/357/A002.html

Това е сайта им с адресите на който имат магазини. Моя съвет е ходи и гледай там. Ако обикаляш по други магазини търси бездроселни луминисцентни пури, най - тънките. На Боян и Бистра, мисля че им излезна около 90 лева за 6 линейни метра лампи.

Ако имаш други въпроси питай (може и на ЛС) ще бъда полезен до колкото мога.
Браво, много ми харесва таванчето. Ефекта е уникален. Правил съм вкъщи някои неща и от гипсокартон - като скриване на тръби, и ми стана интересно как точно се прави чупката, върху която лежат луминисцентните лампи?
  • 1
  • 2

Тема "Окачено таванче със скрито осветление пак от моите 2 ръце" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: