• 1
  • 2
Към всяко мнение вече можете да качите снимка. Преди - След
mim - специалист
най-просто казано имаш 2 браузъра - интернет експлорър да ровиш в интернет и уиндоус експлорър да ровиш в собствения си компютър

та отвори си Уиндоус Експлорър да си гледаш файловете като файлове, без да ги отваряш тях самите

Start -> All Programs -> Accessories -> Windows Explorer

:-D :-D :-D :-D :-D :-D

сори, ама последно такива неща обяснявах преди N-години на 1-3 клас
tysonlkr - специалист
касада написа:
Благодаря,обаче ас имах друго в предвид.Не знам дори дали се изразявам правилно.За това ще се изразя по образно.Снимката е с расширение JPEG и трябва да стане JPG например. :)
Най лесно си отвори снимката с пейнт :arrow: дай "сейф ас" (запиши като) :arrow: и отдолу имаш опции за записване в различни формати :arrow: Избираш желаният формат, пишеш име и даваш сейф :wink:
По просто от това няма накъде :cool:
sspoko - специалист
ФАИЛОВИЯ ФОРМАТ НЕ МОЖЕШ ДА ГО СМЕНИШ ЧРЕЗ "RENAME" ТОВА МОЖЕ ДА СТАНЕ КАТО ОТВОРИШ ФАИЛА В ПРОГРАМА КОЯТО ПОДЪРЖА И ДВАТА ФАИЛОВИ ФОРМАТА СЛЕД КАТО ГО ОТВОРИШ ОТИВАШ НА "SAVE AS" /СЪХРАНИ КАТО / И ТАМ НАМИРАШ НОВИЯ ФОРМАТ И ЗАПИСВАШ ФАИЛА НА НОВО В НОВИЯ ФОРМАТ НАПРИМЕР "JPG, BMP" И ДР.. ИМЕТО НА НОВИЯ ФАИЛ МОЖЕ ДА Е СЪЩОТО КАТО НА СТАРИЯ КОГАТО СА В РАЗЛИЧЕН ФОРМАТ ТОВА НЕ Е ОТ ЗНАЧЕНИЕ.
Последна промяна от sspoko на пет ное 07, 2008 5:53 pm, променено общо 1 път.
mim - специалист
ей ти викащият! по-тихо ако обичаш

говорим за различни разширения на 1 и също нещо в момента
в случая можеш да смениш файловия формат и то без да се прецака нищо
само в този случай!

но да, най-просто е опън уит пейнт анд сейв ас jpg
пийс.
sspoko - специалист
Извинявам се за главните букви но в момента работя на много малък екран и затова го допуснах просто не съобразих.
sspoko - специалист
mim извинявам се ама обясни ми като на пълен лаик какъвто съм как точно променяш с ренеим фаиловия формат щото нещо не ми се получава по начина които си описъл . :? :?
mim - специалист
отказвам се
защото просто ще напиша същото нещо за трети път
go and save as with paint :-D
  • 1
  • 2

Тема "Малко помощ-моля ви!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: