Към всяко мнение вече можете да качите снимка. Преди - След
beos
- напреднал
26 мнения в "Помощ за врати"
Gofuss не грешиш, наистина са от "старата генерация".
asinka благодаря за снимките, вратите ти наистина са станали добре, но при теб цвета след лакиране пасва с интериора а на мен ми трябва нещо по светло определено, така че за сега съм за боята. До уикенда има още 3-4 дни, така че имам време да си променя решението все пак.
asinka благодаря за снимките, вратите ти наистина са станали добре, но при теб цвета след лакиране пасва с интериора а на мен ми трябва нещо по светло определено, така че за сега съм за боята. До уикенда има още 3-4 дни, така че имам време да си променя решението все пак.
Gofuss
- специалист
asinka мойте уважения (всеки си има вкус ,това е негово право)обаче според моето виждане фазер боядисан с лак съвсем не е изглежда карсиво, ако е дърво съм съгласен.В къщи има подобни врати, но фазера е боядисан с кафява боя, а дървените части от касата и первазите с безцветен лак.
asinka
- специалист
На вкус и на цвет, тавариши-нет!
И аз бях против лака, обаче кажи ми на коя врата боядисана с боя ще се оглеждаш като в огледало.
На снимките не се вижда добре огледалният ефект.
И още нещо-с техниката, която използвахме за лакирането вратите придобиха вид на старо горяло дърво-използват се 3 вида лак, и много време и усилия.
Пет врати ни отнеха 2 седмици работа.
Но си заслужава.
И ако не бях казала, че са фазерни, нямаше и да се разбере, дори и видени на живо.
И аз бях против лака, обаче кажи ми на коя врата боядисана с боя ще се оглеждаш като в огледало.
И още нещо-с техниката, която използвахме за лакирането вратите придобиха вид на старо горяло дърво-използват се 3 вида лак, и много време и усилия.
Но си заслужава.
И ако не бях казала, че са фазерни, нямаше и да се разбере, дори и видени на живо.
Gofuss
- специалист
asinka написа:На вкус и на цвет, тавариши-нет!Е хайде пък и ти ако не беше казала че са фазерни! Този стар модел врати на мене лично са ми доста добре познати, дори и да не се вижда добре на снимката толкова щеше да се досетя, нали ги имам в къщи.А що се отнася до боята има и такива вкоито се оглеждаш като огледало
Но си заслужава.
Прикачен файл
това ако го видиш пръснато с бояджииски пистолет предполагам че ще си промениш мнението
levis-satin-high-gloss-mix.jpg (6.15 KиБ) Видяна 6800 пъти
asinka
- специалист
Gofuss, когато се случи да чета мнения с такъв заряд като твоят в случая,
Ами не, аз не продавам нито евтини врати, нито лак за врати, нито си търся квартиранти в дома си, за да ги убедя колко е хубаво това или онова.
Само исках да покажа някакво решение.Да споделя аз как съм се справила с нещо.
На нас и на нашите гости им харесва, и всички питат-ама това старите ви врати ли са?!
Е хайде пък и ти ако не беше казала че са фазерни!започвам да изпитвам някаква вина, че нещо не ми е както трябва, или някак си като че опитвам някой си да хареса или да си купи някаква стока.
Ами не, аз не продавам нито евтини врати, нито лак за врати, нито си търся квартиранти в дома си, за да ги убедя колко е хубаво това или онова.
Само исках да покажа някакво решение.Да споделя аз как съм се справила с нещо.
На нас и на нашите гости им харесва, и всички питат-ама това старите ви врати ли са?!
Тема "Помощ за врати" | Включи се в дискусията:
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook:
Имаш нужда от подходящ професионалист за дома?
- Преустройство, ремонт и реновиране
- ↳ Вашите ремонти
- ↳ Кухня
- ↳ Баня
- ↳ Дневна
- ↳ Спалня
- ↳ Детска
- ↳ Градина
- ↳ Коридор
- ↳ Тераса и балкон
- Направи сам
- ↳ Направи сам
- ↳ Ремонтирай сам
- ↳ Къде е по-евтино?
- ↳ Дърводелство
- ↳ Ел. инструменти
- ↳ Металообработване
- ↳ Конкурс "Направи сам 2012"
- Строителство
- ↳ Всичко за вилата
- ↳ Къщи
- ↳ Саниране
- ↳ Хидроизолация
- ↳ Пасивни и нискоенергийни сгради
- Сухо строителство
- ↳ Окачени тавани
- ↳ Преградни стени и предстенни обшивки
- ↳ Сухи и повдигнати подове
- ↳ Декоративни елементи - колони, трегери, сводове и др.
- ↳ Всичко за гипскартона и гипсфазера
- Въпроси и Отговори
- ↳ Полезни съвети
- ↳ Автомобили
- ↳ Партньори
- ↳ Боядисване и Декориране
- ↳ Вентилация, климатици и термопомпи
- ↳ Водоснабдяване и канализация.
- ↳ Всичко за ремонта
- ↳ Електротехника
- ↳ Отопление
- ↳ Газификация
- ↳ Електроника и Схеми
- ↳ Газобетон
- ↳ От всичко по малко
- ↳ Компютри и периферия
- ↳ Уеб дизайн, PHP, MySQL, JavaScript, HTML..
- ↳ Мобилни устройства, GSM-и
- ↳ Нека се запознаем
- ↳ Recycle Bin
- Статии
- ↳ Практични решения
- ↳ Качване на снимки
- ↳ Какви статии искате?
- ↳ Готварство, туршии и зимнина
- ↳ Отмора и шеги
- ↳ От нищо нещо
- ↳ Не е за вярване
- ↳ Литература