• 1
  • 2
Към всяко мнение вече можете да качите снимка. Преди - След
БАШ МАЙСТОР - специалист
хубави плочки,липса на архитектура и дизайн,измъчили са майстора.ако си ти? ,!!!!
да си признаеш.........., много бягат размерите спрямо полочките,парчета,парчета..........! фугите м/у различните плочки грозно се разминават,ако не за искали външна лайсна за ръбовете поне да се пилнат на 45 градуса или колкото е! а и с тези тъмни дограми...............на свинче звънче.....!въздуховода на кабината защо не е вграден?а седи като..........!!!
добра изработка,кофти замисъл,черната е по замислена,даже отлична!
dobromir.marinov - специалист
Аз съм ги правил,дизайна е на Мартинели,всички външни ъгли са скосени,кабината няма въздуховод.
На мен повече ми харесва оранжевата.
А за коментара на pipbel на стената до душ -кабината между флоралните пана има две шкафчета всяко от които покрива по три оранжеви плочки.
Най -страшна от всичко е цената : около 25 000 лв. двете
angela_pk - специалист
Красота!
Много ме кефят и двете.
Само цената.....е....ужасТ :-D !
Ако са ваши - със здраве да ползвате.
Ако са чужди - с кеф да похарчите парите :lol:

ПП Чакам да ги видя и завършени изцяло.
Fortune - специалист
prascho написа:
Абе ти сега хвалиш ли ни се :)
Има за какво да се хвали! Респект!
Супер си се справил с ръбовете, а и всичко останало. Нали съм си варналийка, веднага разпознах Мартинели! И двете бани много ми харесват, просто са доста различни. Бяло и черно банята също е ОК, дори това в момента е тенденцията, дори не само в баните, пуснали и подобни ПДЧ плоскости.
Последна промяна от Fortune на чет ное 27, 2008 7:00 pm, променено общо 1 път.
s.chakarov - напреднал
тавана какъв ти е
Velio - специалист
Супер са баните! И на мен реализацията на оранжевата ми харесва повече. И аз си купих като първите (текстилните). Пак от същата верига магазини. Изкефих се като видях реализирана баня със същите плочки. За жалост моята е още на проект. Със здраве да си ги ползваш! :-D
  • 1
  • 2

Тема "Баня и ... баня" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: