Към всяко мнение вече можете да качите снимка. Преди - След
dts - специалист
tonkata написа:
Това долното осветление е супер.Като разпилееш ориз ще виждаш да си го събираш. :lol:
да това е добре казано особено с малки деца
solo5 - майстор
dts написа:
ама как може да сложеш плочките или теракот каквото и да е а кухнята да ти стъпва на паркета ???
на мен ми се струва, че има лайсна м/у тях :?
Лъчезар - специалист
На мен не ми допадат тия водобранни лайсни, но пък нали е по-лесно с тях.
Струва ми се, че ако хладилника беше вграден щеше да бъде /според мен/ доста по-добре.
Не виждам много смисъл от това осветление, освен за ориза :lol: , но като цяло много ми хареса.
dts - специалист
Лъчезар написа:
Струва ми се, че ако хладилника беше вграден щеше да бъде /според мен/ доста по-добре.
Не виждам много смисъл от това осветление, освен за ориза :lol: , но като цяло много ми хареса.
Незнам за хладилника ама на това венге което е на салех доста е менте драги и хладилника доста ще тоипли отдзад а да не гожорим как ще се раздъе педечетоти от фурните Е нали съм мошеник дано да са е направили както трябва иначе тешкоти и ма доста неща които не знаеш за мебели те ама аре дерзакте
dts - специалист
solo5 написа:
dts написа:
ама как може да сложеш плочките или теракот каквото и да е а кухнята да ти стъпва на паркета ???
на мен ми се струва, че има лайсна м/у тях :?
не говоря за лаисната нека си е има
Но сппоредмен докъдето са ти шкафоветв до там теракота
invizitor - специалист
dts написа:
Сега извениме за критиката ама как може да сложеш плочките или теракот каквото и да е а кухнята да ти стъпва на паркета ???
И има доста неща излишни
Простими ама работя в фирма за производство на мебели мога да кажа една от наи модерните фирми в бг
http://abv-and-son.com/bg/uslugi.htm
аз работя на голямата машина тоест цирколяра
Иначе като замисъл добре
Прегледай темата за кино театъра и там ще сложа моята кухня ок

пич,първо се научи как се пише "голямата" машина :?: на която работиш циркУляра и после ми разправяй в каква модерна фирма си,щом това ви е голямата машина.някое центърче нямате ли или то е по-малко от циркуляра.
второ:тази кухня съм я правил сам.проект,организация,разкрой,монтаж и всички други работи съпътстващи проект като този.

dts написа:
Незнам за хладилника ама на това венге което е на салех доста е менте драги и хладилника доста ще тоипли отдзад а да не гожорим как ще се раздъе педечетоти от фурните Е нали съм мошеник дано да са е направили както трябва иначе тешкоти и ма доста неща които не знаеш за мебели те ама аре дерзакте
личи си,че още доста неща има да учиш,защото приказваш много наизуст.материала не е венге,а дъб ферара и не е на салех,а е на EGGER.
и още нещо пич:бичи си на голямата машина циркОляра в модерната фирма и остави на мира хората,които се опитват да правят нещо със собствени сили
dts - специалист
invizitor написа:
dts написа:
Сега извениме за критиката ама как може да сложеш плочките или теракот каквото и да е а кухнята да ти стъпва на паркета ???
И има доста неща излишни
Простими ама работя в фирма за производство на мебели мога да кажа една от наи модерните фирми в бг
http://abv-and-son.com/bg/uslugi.htm
аз работя на голямата машина тоест цирколяра
Иначе като замисъл добре
Прегледай темата за кино театъра и там ще сложа моята кухня ок

пич,първо се научи как се пише "голямата" машина :?: на която работиш циркУляра и после ми разправяй в каква модерна фирма си,щом това ви е голямата машина.някое центърче нямате ли или то е по-малко от циркуляра.
второ:тази кухня съм я правил сам.проект,организация,разкрой,монтаж и всички други работи съпътстващи проект като този.

dts написа:
личи си,че още доста неща има да учиш,защото приказваш много наизуст.материала не е венге,а дъб ферара и не е на салех,а е на EGGER.
и още нещо пич:бичи си на голямата машина циркОляра в модерната фирма и остави на мира хората,които се опитват да правят нещо със собствени сили
браво бате ти ме научи аре малко се запознаи колко е голям центъра и маиера така се казва
Дано да си си взел добър егер че мани какволи не сме намирали вътре ама ти си знаещ Като ти гледам Дизайна леле че то голям бе Много сложно да сметнеш шкафовете
Аре като си сие правил сам ми кажи формълата за чекмеджетата ка се вади Или да ти дам пример за размер на шкаф
Само с програма си ги смятал аре иди ивиш на колко ти е дала програма
Ама неме учи кое как се пише аре ползваиси кухнята и като ти се згъбяса се обади да ти е сменим :)))))
Евала ти си велик

ЛИЧНИТЕ НАПАДКИ НЕ СЕ ТОЛЕРИРАТ В ТОЗИ ФОРУМ ! ПРЕДУПРЕДЕН СИ!
invizitor - специалист
Лъчезар написа:
исках да сложа врата пред хладилника,но на клиента му се видя сложно да отваря две врати(защото това му е стария хладилник и не е за вграждане) и това е негово решение.

осветлението,е пак по идея на клиента и това е причината да кача снимките,защото досега както писах вече, това е първата кухня,на която слагам такова осветление и много ми хареса.
jimmy_bar - специалист
браво пич много добре е станала,не се хващай на такива глупави необосновани критики от неграмотници.А ако искашдруги по евтини и също толкова ефектни идеи за скрито аз съм насреща.Кухнята е убиец. :wink:
solo5 - майстор
dts, ако мога да те разбера защо се заяждаш с човека :?
голяма работа като си на голямата машина :-D

Тема "една коледна кухня" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: