Към всяко мнение вече можете да качите снимка. Преди - След
Стефан - майстор
Ясно! Що не го попиташ дали е ходил на училище, и до къде е стигнал с образованието си? :lol: То, не, че не се вижда, че е стигнал до циркОляра, ама за всеки случай.....
invizitor - специалист
стефане,мислех повече да не се занимавам с тоя колорит повече,ама това започна да се обръща на шибан биг брадър.доколкото съм наясно идеята на този форум е знаещите да помагат на тези които искат да се научат,можещите да си споделят мнения и умения и който каквото е НАПРАВИЛ,ако иска да го сподели с другите,защото името на форума е НАПРАВИ САМ!!!досега тоя човек,който не може да напише и две думи без три правописни грешки, не показа нищо,което да е направил сам.всъщност ИЗЛЪГА,колкото и да го отрича,че е направил или може да направи киносалона.много добра идея всъщност,но пич да го беше представил само като идея без да обиждаш интелекта на другите.

та така,стефане, да си довърша:приеми го като спам.не можеш го изтри-игнорирай го.
БАШ МАЙСТОР - специалист
е днес, съм именяк и прощавам всичкото писане ,дето написа ,без ,ПРОМЕНИТЕ МУ!дръж си на думите ,момче.!.
dts - специалист
БАШ МАЙСТОР написа:
е днес, съм именяк и прощавам всичкото писане ,дето написа ,без ,ПРОМЕНИТЕ МУ!дръж си на думите ,момче.!.
именяк ? Не е ли именик хаха И за кой думи не разбрах

Стефан
МнениеПуснато на: Вто Яну 06, 2009 8:57 pm Заглавие:
Ясно! Що не го попиташ дали е ходил на училище, и до къде е стигнал с образованието си? Laughing То, не, че не се вижда, че е стигнал до циркОляра, ама за всеки случай.....

И така драги толкова си умен че се чудя как да ти отговоря и затова на твоя пост отговора е ........

Явно тук си има идиоти а не хора който да кажат нещо смислено и да ми гледат правописни грешки Като толкова сте умни да ви дам тест по БГ па да ви видим колко можете аа ??? ю
И много хора тук си чешат само езика и се мазнят на модераторите като се правят на остроумни е АЗ НЕ СЪМ ОТ ТЯХ
И така невиждам да се каже нещо по темата какво ви е харесало от показаните сайтовете
Само да не говорим какво е мнението на доста хора в този форум за такива като вас Пък и не ми пука за такива като вас
Като сте толкова умни защо един не сложи една снимка или сайт за едно предложение на каквото и да е Ако не сте разбрали това е тема в форума за КАЧВАНЕ НА СНИМКИ И никъде не видях ваши идеи за каквото и да е Аз реших да покажа доста идеи А вие ми се правите на умни Ами май ви липсват лексиконите от детството )
В тези сайта вее има какво да се види и коментира за доста неща ОО и забравих поне да бяхте си направили труда да ги отворете и да кажете ама как така е станало Еди си това и онова Ама нали трябва да се правим на интересни
Доколкото виждам няма такива мнения
А и ще помоля модераторите МОЛЯ ВИ НЕ ТРИТЕ НА МОМЧЕТО ПОСТОВЕТЕ ТОЙ Е ГЕНЙЙЙ
Ами ако толкова ви се чешат езиците Като идвате към Пловдив обадете ми се 0897908822 Дано да сте толкова добри като тук

О забравих СИПИ това че съм допуснал грешка не значи че човек е тъп Мога да ти покажа доста хора който не са умни а могат да те купят с парцалите ти Така че не се прави на много голям разбивач на право писа
Аре с здраве давайте да видим какво ново ще захапете по правописа а не по сайтовете
Скъпи модератори Нека да има тема за български език тук че май има хора който им се занимава кои как е написал думата ))) Направо ме разбиват
Чакам да видим къде пак съм объркал с правописа
Последна промяна от dts на ср яну 07, 2009 9:46 am, променено общо 1 път.
asinka - специалист
Айде, Баш Майсторе, честит да си и със здраве нека носиш името си!

Изображение
dts - специалист
asinka написа:
Айде, Баш Майсторе, честит да си и със здраве нека носиш името си!

Изображение
Да забравих и аз са му честитя С риск да не се превърне темата в честитка
Дано повече плочки да залепиш и да видим какво си сътворил
asinka - специалист
dts,
на много места не само бъркаш, а направо се оливаш!
Едно за правописа, друго, и по-страшно, за отношението.
Един въпрос-колко време си мислиш да отделиш за това грозно, невъзпитано и заядливо отношение към хората?
Даже на места на бой нещо ми се струва поналитваш...
Е, няма как да стане през екрана :lol:

Стегни се малко.
Ако не си под 13 годишен, това е смешно и леко заприличва на ....
Последна промяна от asinka на ср яну 07, 2009 12:03 pm, променено общо 1 път.
БАШ МАЙСТОР - специалист
dts написа:
Дано повече плочки да залепиш и да видим какво си сътворил

Благодаря ви!

ГЛЕДАЙ! http://www.napravisam.bg/forum/viewtopic.php?t=10988

И ТУК http://www.napravisam.bg/forum/viewtopi ... ght=#93461
dts - специалист
asinka написа:
dts,
на много места не само бъркаш, а направо се оливаш!
Едно за правописа, друго, и по-страшно, за отношението.
Един въпрос-колко време си мислиш да отделиш за това грозно, невъзпитано и заядливо отношение към хората?
Даже на места на бой нещо ми се струва поналитваш...
Е, няма как да стане през екрана :lol:

Стегни се малко.
Ако не си под 13 годишен, това е смешно и леко заприличва на ....
Хм не е вярно май не четеш добре мила пак погледни къде има грешка Ох боже не налитам на бой Хаха грешно си разбрала

Кога ще похапнем http://viewmorepics.myspace.com/index.c ... ID=9262577
Последна промяна от dts на ср яну 07, 2009 10:02 am, променено общо 1 път.

Тема "Кино Театър- home cinema" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: