Като за такъв навес даже е прекалено здраво , прегледай тука има статий , някой връзки може да ги промениш .
Какъв пол си само да попитам ?
И за воалит има статий.
housedoktor написа:Сглобките не ми харесват,трябва да се прави с присядане на гредите.Хоризонталната греда е закрепена на планка към стенат-би трябвало да е вкопана в стената а и една подпорка не би била излишна Да напомня ,че зимата натоварването от снега е 80-100 кг/кв.мМерси за критиката но май издържа на снега Но все пак помогни с картинка де
dts написа: малка промяна в отговора ми и това ли е според теб тъпоТова няма нищо общо с предните снимки.
Стефан написа:dts написа: малка промяна в отговора ми и това ли е според теб тъпоТова няма нищо общо с предните снимки.Само дето се учудвам КАК работиш в тоя студ, на открито, и то толкова бързо? Явно предния материал е отишъл в печката, защото виждам съвсем нови греди. Просто няма следи от винтовете, чеповете, одрасканото, белязаното, и т.н. Дай повече снимки, за да се види по-добре направеното от теб.
ПП Какви са тия надписи на снимката - да не си отворил фирма?
Прикачен файл
Прикачен файл
vidrata написа:Не защитавам Стефан ама снимката от поправката няманищо общо с първите.Много грозни тея планки наистина бре.Добре де основните греди са заковани с пирони и са сложени тези планки
А за воалита статии не ти трябват.В който и магазин за хидроизолации да попиташ ще ти обяснят технологията на полагане.Не е трудно.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: