• 1
  • 2
Към всяко мнение вече можете да качите снимка. Преди - След
miroslav_kn - специалист
Гледам ако не се лъжа тавана си го правил с поликарбонат. Ако е така би ли ми казал дали при смяна на времето и когато е много топло пращи и пука.
mim - специалист
това зелено на дограмата... много зелено :|
мен лично ме дразни, но аз и по принцип не харесвам такива наситени зелени, така че може да не го взимаш за миродавно мнение
иначе много обичам дървенко
терасата има ли вариант да се отваря, защото е широчка и ще е чудесно място за кафенце сутрин или бира по здрач, или това е къща и имаш на разположение цял двор за глезотии :-D
gotinfan - помощник
miroslav_kn написа:
Гледам ако не се лъжа тавана си го правил с поликарбонат. Ако е така би ли ми казал дали при смяна на времето и когато е много топло пращи и пука.
Да,поликарбонат е,трислоен май че е.Спрях се на този вариант на тавана,защото е много по-евтин от стъклопакета и е по-нечуплив.И зимата от малко слънце държи някак си много топло в едната стая и на самата тераса.Пък и,ако стане нещо с някоя плоскост-лесно се сменя.Минусът му е,че когато вали дъжд се чува леко труполене,ама свикнахме вече,не е проблем.
gotinfan - помощник
mim написа:
терасата има ли вариант да се отваря, защото е широчка и ще е чудесно място за кафенце сутрин или бира по здрач, или това е къща и имаш на разположение цял двор за глезотии :-D
В блок съм-отдолу са магазини.Пред остъклената тераса има друга тераса,така да се каже,около 30кв.м.,предстои да я озеленявам някак си,ама пусти кинти.На първо време ще сложа градинска люлка и голям чадър 4 на 4.Няма да я претрупвам,че имам 2 деца,който много си играят там.

Прикачен файл

K 007.jpg
Ето за какво иде реч.Тея кашпи аз си ги правих
K 007.jpg (134.39 KиБ) Видяна 6873 пъти
  • 1
  • 2

Тема "Терасата ми" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: