• 1
  • 2
Към всяко мнение вече можете да качите снимка. Преди - След
resqer - помощник
Това е дъщерята,тя ми е "къртача" , BOSH ряпа да ядат :-D :-D :-D
А за постелката - и там ще има. Плочките не ги махнах,защото трябваше да преместя и батерията,мислех да направя и на стената плот,но не ми се занимаваше и без това ремонта не ми беше в плановете.Просто паднаха няколко плочки от лятата мивка,която беше страшно неудобна-малки шкафчета и чекмеджета,а и имаше напукани теракотни плочки на пода.Ремонта беше от няма и къде.Плота ми е цял,а мивката съм я силиконирал и освен скобичките,съм я затискал соколо 60кг. за 24 часа,силикона излезе навсякъде,а след като изсъхна го обрязах.За лявата врата и преди на старата мивка не се отваряше цялата,но няма как да променя разположението на хладилника.Сега дори се отваря по-вече от преди.Предполагам че добре съм се справил,като за аматьор.Ако имате препоръки,ще се радвам да ги споделите.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Гореща препоръка. Винаги като къртиш да си с очила!
bogomilZ - специалист
добра ти е кухнята - не се притеснявай - и моята е такава тясна - то широка кухня всеки може да аранжира
в коридора до врата на кухнята ниша ли е - може ли там да изнесеш хладилника - това ще ти освободи място доста - при мен изнесох в нишата пералнята и хладилника - панелката си е панелка - ама е като дядовата ръкавичка - по дванадесет човека сме се събирали - ама е весело

успех
kuuuuuul - майстор
Браво,много добре е станало,но ако водопровода не ти е сменян сега беше момента. =D>
Spokoiniq - майстор
За толко пари-толкова и музика викат :-D Цвета на вратите към цвета на плота дразнят адски.Ясно е че си искал да вържеш плота с ламината на пода, ама ...Иначе за бюджетна временна кухня става, само след време като направиш истинския ремонти наредиш новв кухня, не забравяй като казваш колко ти е излязла да прибавиш и цената на тази.
resqer - помощник
В нишата в коридора ще има гардероб,сега той е на ред,а ще кача снимки и на кухнята в готов вид-след последните щрихи.

Прикачен файл

Изображение049.jpg
Изображение049.jpg (43.57 KиБ) Видяна 5166 пъти

Прикачен файл

Изображение047.jpg
Изображение047.jpg (43.67 KиБ) Видяна 5166 пъти

Прикачен файл

Изображение046.jpg
Изображение046.jpg (43.88 KиБ) Видяна 5166 пъти

Прикачен файл

Изображение043.jpg
Изображение043.jpg (49.17 KиБ) Видяна 5166 пъти