Към всяко мнение вече можете да качите снимка. Преди - След
Мирослава Иванова - напреднал
Без тях, ако питате мен дали са включени в цената.
silllveto - Майсторица
Честита кухня и да я ползвате със здраве!
Моята излезе 2000лв. корпус ПДЧ и дъбови вратички. Размери долни шкафове - 260см, а горни - 370см. От този модел и беше най-скъпият.

Изображение

Харесват ми плочките в кафяво, ще кажеш ли нещо за тях?
Плочите са гранитогрес, 60*60см, мисля да го комбинирам с кафеви ресни. Купихме жилището завършено и пода ни беше готов. Фугите още немога да изчистя от гипса, че и те са кафеви, но определено седи готино. Гледахме да има някакъв синхрон в цветовете. Затова ресните ще са шоколадов цвят, а щорите са почти бели за да ги подчертават. Мисля, че така ще постигна ефект с този кафяв под :) Продавача беше комбинирал кафевия под с оранжеви стени и таван, беше като портокалов тунел, който пребоядисахме моментално :axe:
sasooooooooo - "специалист"
Силве, успяхте ли да го докарате до този вид? От същия род има една кухня в синьо, ние нея си я харесахме, но установихме, че синьото не ни утива :razz:
silllveto - Майсторица
Не. Тя е на модули и си избираш квото ти трябва. Иначе не е евтина, но поради гореспоменатата причина си правиш сметката.
Писала съм вече за нея, а именно, че ПДЧ-то е кофти сглобено и ми я докараха в ужасен вид, но дъбовите вратички са разкошни. :-D

Мирослава, значи не знаеш откъде са купувани плочките :?
Силве, сега на прима виста не мога да кажа, т.е. незнам, , но като го видя ще го питам. Той ни е близък приятел, но ходи насам натам. Ще споделя веднага щом говоря с него.
При нас заваля първия сняг :cold:
Готово, гранитогреса е от Досев Импекс. На мен ми е малко трудно да изчистя кафевите фуги, още белеят. Ако някой може да сподели успешна практика ще съм безкрайно благодарна, защото аз не успях да изчистя пустите кафеви фуги. :hilfe: :gott:
silllveto - Майсторица
Мерси :)
И аз имам едни кафяви фуги на терасите, но още не живеем там и са нови.
В момента сме на теракот с тъмносиви фуги и въобще не ги мисля. Но като реша да им видя цвета :lol: търкам с Циф.
Fortune - специалист
Мирослава Иванова написа:
Здравейте всички, искам да споделя с Вас какво се получи с нашата кухня. Това ни е първо жилище и сме ограничени в бюджета. Затова ррешихме да дадем по - малко парички за дървения, а да сме по - критични към техниката. Ето какво се получи до момента,менме кефи много, мисля, че стана ефектна. Разбира се има и кусури, но за себе си съм решила, че следващата ще бъде съвсем същата, но с по - добри материали.
Дано хареса и на Вас, пожелавам на всикчи Весели празници :)
Да, и на мен ми хареса!
Какво ще кажеш за плота и гръбчето относно поддръжката? Питам, защото и моята кухня е плот и гръб нещо като венге, на Шелман но забравих точно как се водеше. Аз лично при втора кухня НИКОГА няма да сложа тъмен плот и гръб :).

Тема "Евтина кухня" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: