Към всяко мнение вече можете да качите снимка. Преди - След
casparcho - специалист
Най-малко съм качил снимките за да се харесват на някой. Ти май избиваш доста сериозни комплекси ...нещо маи ти липсва или ръцете ти са на клюс и не можеш да си направиш и за това на всякаде и всичко критикуваш.Мисля , че не си прочел внимателно или дори не знаеш в кой форум и коя поддтема пишеш ! В момента си в форума НАПРАВИСАМ !! и подфорума е КАЧВАНЕ НА СНИМКИ !! а не коментиране на цени !!! Качил съм снимки защото това е идеята на форума и ако някой има нещо подобно с което му предстои да се сблъска може да попита и да му дам съвет нали за това е форума. Бягай се хвани на работа да си изкараш парички и да си направиш и ти каквото ти харесва...но всичко с времето си първо порасни. ! :) А и като си казваш мнението се обоснови...евтино било защото е използвано това вместо това ,ПДЧ вместо МДФ , маса пластмасова вместо дървена или нещо от тоя сорт ...щото така изпадаш в конфузни ситуации на които не можеш да отговориш и се излагаш. ПО добре модератора да ти изтрие пубертетските коментар от сорта на кой количката е по-скъпо и на кой му са по-скъпо маратонките и темата да остане за въпроси и НОРМАЛНИ коментари все пак тук деца не пишат . щото си нямат работа тук.
Окака Чука - специалист
Добре! Да започнем отначало :prayer:

Здравей, колега! Всичко това е много хубаво, красиво и оригинално!
Браво и честито =D> =D> =D> ! Да си го ползвате със здраве! Браво =D> =D> =D>
isko6p - специалист
Агенти не обръщайте боя в кавга------щом го е правил сам е много добре----
l_bonev - специалист
Браво casparcho =D> на мен много ми допада. Окака Чука ние бедните и грозни хорица да не живееме ли? :?
BanoTheWolf - специалист
Пренебрегвам останалите коментари по темата!
На мен лично много ми допада и харесва - много е практично, добре замислено, с подходящо цветово съчетание. Добада ми и защото и у нас е горе долу така като тук, а и гарнитурата ни е същата, само че малко по-светло оранжево-електрик :-D Още веднъж поздравления и въпроса е на Вас да Ви харесва и да се радвате на етажа си ;)
galin56 - специалист
Много готино си е станало. Не знам сам ли си си го правил и за първи път ли ти е но на снимките изглежда хубаво. Маалко множко ми идва червеното в хола, но това си е мое мнение. А на нигериеца (Окака Чука е нигерийски футболист) ще му кажа - първо незнаех че има начин на обзавеждане мааалко много циганско :? , а иначе нито изглежда евтино нито елементарно. Смятай щом от всичките снимки най-вече се хвана за марката на бирата :lol: :lol: Ако има някой мнение и забележки нека ги каже, защо самоцелно се заядате с човека и му помрачавате настроението и кефа от ремонта. Примерно на мен не ми хареса червеното в хола, всичко друго е супер. Лично мнение.
Бат Иво - специалист
Перфектно е станало!Да сте живи и здрави да го ползвате.Другар по вкус няма ,важното на вас да ви допада.
П.п. ........а на мен Окака Чука ми звучи като - осра (из сра се ) на Връшка чука ! В случая обаче окака темата на човека! :-D
Послепис на послеписа - нямам за цел да расърдя дрисливия!
casparcho - специалист
червеното е много приятно , но на фотоапарата не е излезнало добре...а и в действителност не е претрупан цвета много е приятно. всичко което сам направил е за 1 път :) просто исках да е семпло изчистено без огромните стари секции гардероби ракли скринове и тем подобно..направил сам си го сам щото ми беше кеф за това съм го правил адски много време...като ми оставаше време поработвах...най-ми бе лесно да хвана майстори и за 2 месеца да е готово..но така ми е много по кеф като сам си направил сам всяко едно парче и в процес на работа съм си променял неща които ми хрумваха от време на време.АКо видите снимки какви руини бе преди тази 50-годишна къща с тези керпичено калени стени , ще се скъсате от смях :)

п.с снимката с приборите съм постнал като идея как сами да си направите формата...лично на мен не ми харесват готовите пластмасовите..много са банални ..тази поставка я направих за 10 минути с около 4 метра обикновено окантено черно ПДЧ.
BanoTheWolf - специалист
casparcho написа:
най-ми бе лесно да хвана майстори и за 2 месеца да е готово..но така ми е много по кеф като сам си направил сам всяко едно парче
Ето това е духа на НаправиСам =D> :respekt:
bulhomes2 - майстор
На мен ми хареса. Много. Браво!

Тема "Ето го и нашия дългоочакван етаж :)" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: