Най-малко съм качил снимките за да се харесват на някой. Ти май избиваш доста сериозни комплекси ...нещо маи ти липсва или ръцете ти са на клюс и не можеш да си направиш и за това на всякаде и всичко критикуваш.Мисля , че не си прочел внимателно или дори не знаеш в кой форум и коя поддтема пишеш ! В момента си в форума НАПРАВИСАМ !! и подфорума е КАЧВАНЕ НА СНИМКИ !! а не коментиране на цени !!! Качил съм снимки защото това е идеята на форума и ако някой има нещо подобно с което му предстои да се сблъска може да попита и да му дам съвет нали за това е форума. Бягай се хвани на работа да си изкараш парички и да си направиш и ти каквото ти харесва...но всичко с времето си първо порасни. !
А и като си казваш мнението се обоснови...евтино било защото е използвано това вместо това ,ПДЧ вместо МДФ , маса пластмасова вместо дървена или нещо от тоя сорт ...щото така изпадаш в конфузни ситуации на които не можеш да отговориш и се излагаш. ПО добре модератора да ти изтрие пубертетските коментар от сорта на кой количката е по-скъпо и на кой му са по-скъпо маратонките и темата да остане за въпроси и НОРМАЛНИ коментари все пак тук деца не пишат . щото си нямат работа тук.