Към всяко мнение вече можете да качите снимка. Преди - След
LZ - специалист
кака Лара написа:
LZ написа:
Двата флага на втория етаж ми идват малко в повече. Нещо не ми се връзват
?!? WTF?
Ами по-логично ми седят като истински знамена. Пилон + знаме
Master_Kenobi - V.I.P.
Нема такъв кич просто! :shock:
Националният флаг с некви животни по него, които имитират герба, ама не е той, пък и гербът не се слага на флага; в добавка Богородица с Младенеца (не че приличат на тях, ама кво друго да е), плюс масонски и древноацтекски символи (може и на маите да са, знам ли, не са ясни). И всичко това на фасадата! И за всичко това къртовски труд! :shock: :shock: :shock:
Тоя свят е луднал! :x
Чаро - Акълия
Уал, :shock: ...
Т'ва и ако свтне за коледа измежду мидите......... :omg:
ronik - специалист
Интересна идея :)
Много оригинална идея!
Много ми хареса, но за себе си бих използвала друг мотив на изображенията, но всеки си има вкус.
Като цяло замисълът ми харесва.
Браво на майстора!!!! \:D/ \:D/ \:D/
housedoktor - майстор
Твърде кичозно според моя вкус,но е паднала здрава работа....заслужават аплодисменти за труда
masterrichi - специалист
Кичозно некичозно ама хората като минат покрай тази къща се спират да се снимат,ако е хотелче е страхотен магнит за клиенти.БРАВО
Стефан - майстор
А какво ще правим след няколко години, когато тоя кич омръзне на собствениците? Целия труд отива на кино.
Стефан - майстор
На езика ми/пръстите/ беше да го напиша, ама се въздържах. Напоследък много вируси има във форума, и непрекъснато ми ядат постовете :lol:
masterrichi - специалист
Незнам що се подигравате с човека,щом като на него си му харесва,това е къртовски труд по добре снимайте нещо което вие сте направили пак да видим какви ще са реакцийте на другите.

Тема "Къщата с мидичките" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: