masteradmin написа:много добре е станало качи снимки и в завършен видМерси, мерси

lana83 написа:много готино - гледах нещо подобно в едно предаване за вътрешен дизайнФормата на гредите си остава такава, няма да я променям а цвета за да го поизравня (поне горе-долу) байц + лакинтересно ми е как ще обработиш гредите... доколкото видях бяха с различна форма и цвят... поздравления за идеята

prascho написа:виждам, че си сложил покривни прозорци на велукс, как ти се виждат? на мен ми предстой да сменям две капандури, тече ми през тях при по силни бури и се надявам с прозорците на велукс този проблем да изчезне.И аз имах същия проблем като теб, течеше през тях при дъжд а и си подухваше докато бях със старите капандури
Прозорците на Велукс са си направо номер 1 ;) 2-3 месеца проучвах нещата около тях
и се оказа, че открих само 3 фирми в България които предлагат покривни прозорци

Двоумях се м/у прозорците Факро и тези на Велукс и в крайна сметка се спрях на Велукса.
Цените и на двете фирми са кажи речи еднакви така че Велукс надделя.
Като парички наистина са скъпички, но си заслужават според мен на 100%.
Аз за мойте 2 прозореза се оръсих 1500лв (по 370 прозорците, 300лв комбинирана обшивка и към 450лв монтажа)

Ще кажете "много пари за монтаж" ама според мен нормално ми излезе.
Момчетата раздигаха половината покрив, 2 от носещите греди махнаха, сложиха нови да го окрепят покрива....и т.н.
Абре с 2 думи цял ден се потиха над тези 2 прозорчета ама накрая стана

А ето и една снимчица как съм ги "опаковал" велуксчетата: