Към всяко мнение вече можете да качите снимка. Преди - След
Johny - майстор
Браво! Отлично!
roshav ohluv - специалист
anmoll написа:
Поздравление! :roll:
Гардероба много ми харесва.Добре е измислено. Нещо подобно мисля и аз в момента. Какви са щорите в спалнята :? :)
Щорите са на Ролпласт - модел Елегант. Както и самите прозорци.
anmoll - специалист
...Материала на щорите -текстил ли е това..навива се много финно.
dechev - специалист
Екстра е ............ абе пари си требат от пръдня боя не става , колко колега ,мен ми се чини ,че си одминал 20 хилки, а ?
mici - специалист
Браво!!! Парите в случая не са най-важните - мисля, че желанието и идеите са на първо място. А те, както виждам, са на ниво!!!
Щорите са текстилни, да. Тзи модел е много удачен, защото самият механизъм е много красиво прикрит от бял пластмасов капак, а щората се движи в алуминиева релса, която стои доста добре на PVC или алуминиев прозорец и не се размотава и удря в прозореца при отваряне или течение. Важно е само прозорците да са прави и с успоредна дограма, за да върви без запънки и без да излиза от релсите.
За парите си прав, Дечев. За съжаление само с желание не става. А иначе без мебелите наистина излезе около 20 хиляди.
karlson - специалист
бях писал по-критично мнение за този ремонт, но беше изтриро - ето затова ще кажа

УУУУУ, МИ то МНОГО УБАВО станАло бейййййй :evil: :evil: :evil:
Тани - модератор
karlson в този форум не се толерират обиди към другите потребители! Ако искаш да бъдеш полезен може наистина да дадеш критичен коментар, но нека критиката да е градивна , а не обидна! Всеки има различен вкус и не е задължително той да съвпада с твоя или моя! Предполагам , че автора , а и всички потребители ще се радват да дадеш съвети как лично ти би подходил към обзавеждането или цветовете или там каквото не ти харесва!
karlson - специалист
за толкова време все ми се струва, че съм виждал доста критики по форума, ама нейсе

нека Дядо МРААЗ ви донесе всичко най-най
Не съм видял мнението на Карлсон, затова бих се радвал ако той не пожелае да напише ново, модераторите да го възстановят, ако е възможно. Така ще се разбере дали Карлсон наистина има какво да каже и аз да си взема бележка, или да блесне простотията. А може би и двете....

Тема "след 5-месечен основен ремонт" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: