Към всяко мнение вече можете да качите снимка. Преди - След
zmeios - специалист
Браво майсторе, особено за шпакловката и формите - страшно е, в целия форум само няколко души съм виждал такива неща да работят със замах.

Не искам да съм единствения дето те критикува ама... Що сложи от нормалния картон, а не розов (или просто цвета не е излязъл на снимките)? И с какво шпаклова?

Щото над камина много мърда зидарията, шпакловката и каквото се сетиш още там :( и е капризно.
БАШ МАЙСТОР - специалист
Я провери от кога има "червен картон "в България, не бъркай с червените надписи,и мърда /пука ако не се спазва технологичния процес !А той е кошче ,"гумена бира" и ..........хеви метъл!

сега ,сериозно по темата ,единственния проблем до сега ,който съм видял от направа на камини със обикновен картон и пластични ръбохранители , Е..... ,Тази нова година празнувах около камина дето съм я правил преди 5 години ,друга е визията но огледалното сводче над горивната камерата е същото , домакинята сложила свещник със високи свещи и ръбчето леко се е деформирало отвътре , при освежаването със латекс ще се ретушира!
Не толерирам направата на камини със горими матРияли ,еле па с цимент и гипс ,а със азбест! е най весело понеже не гори ,ма гърми А под камъните ,РАЦИ,РАЦИ...................!
малко хора знаят как да си забъркват "мат"рияла" и кога да го полагат ,а за следващия слой ..........дай кат дръпне да го полагаме "одма",НЕ! пуснете си ,ако толкова бързате ,"САКАМ ДА СТРОИМ"на ХАМАЛИКА , ем по бърже съхне от движенията на главата ви ем по стега ,важен е звука който поемат молекулите на шпакловъчната смес, става и със РОК но да е ХАРД !

може и да се смеете на технологията ми ,но до ден днешен нямам пукната фуга , да споделя и за вътрешните ъгли.......... никога не полагам лента и Не? шпакловам!
това си е разход на енергия и средства ,който не мога да си позволя!

За финал ,за всички които искат да си направят НЕЩО!САМИ!
ПРАВЕТЕ ГО С ЛЮБОВ и не забравяйте че всичко е ПРЕХОДНО!
сетих се какво пишеше на некролога на моя учител по рисуване в 8ми клас,""..............РИЛЧО ИЛИЕВ (лека му пръст),
„Животът е кратък, изкуството — вечно.“ („Ars longa, vita brevis est.“)

НЕ мисля че ще съм вечен,но не искам да съм-КРАТЪК!
ТОВА МИСЛЯ АЗ!
на здраве!

Тема "Стара Камина ,ново лице" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: