Може да съм го казвал някъде, но и тук ми се вижда подходящо да го повторя. В България много рядко може да се види правилно проектирана и изпълнена дървена конструкция. При дървото, както и при метала детайла на свързване на отделните елементи е от изключителна важност. Това, което човека е направил по-горе е /не се обиждай/ типичен турлю гювеч. Лошото е, че не се сещам за книга, в която да са дадени подробни скици на характерни детайли. Все пак ще опитам другата седмица да сканирам една чуждоезична книга. Но не обещавам, че ще успея.
Ако някой иска да види за какво става въпрос, може да отиде да пие една ракия в кръчмата "Златният грош" в София на втория етаж /втория го отварят след 19 часа. Да поогледа връзките па покрива и не само, може и да му просветне нещо, а и има огромен шанс да си кажем наздраве, понеже съм чест посетител
.
Ако някой иска да види за какво става въпрос, може да отиде да пие една ракия в кръчмата "Златният грош" в София на втория етаж /втория го отварят след 19 часа. Да поогледа връзките па покрива и не само, може и да му просветне нещо, а и има огромен шанс да си кажем наздраве, понеже съм чест посетител