• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7
Към всяко мнение вече можете да качите снимка. Преди - След
masteradmin - майстор
Е ако това ще те зарадва аз по цял ден щампирам тениски. Нищо че съм завъшил А.С. Попов слаби токове и МИ - силни токове. Учи да не работиш пълни глупости.
Spokoiniq - майстор
Лелеееее, за утрепване си!Верно, JBL-а последните 10 години е грозен китаец, ама все пак отношението ти е варварско бе, пич!засрами се! :lol:
svetliopi44 - Чирак...
:)
Последна промяна от svetliopi44 на пет ное 13, 2009 9:53 am, променено общо 1 път.
maxuel82 - специалист
svetliopi44 написа:
Гипсова мазилка на ръка ... без роботи и тем подобни ... само мастар, нивелир ,табла,маламашка и две ръце...
Би ли ми обяснил как по точно я направи гипсовата мазилка??? Аз си правих такава и използвах материал на "КНАУФ МП 75" ама много трудно се работи много е плътен и много бързо стяга ?на места достигна дебелина от 3см а и сега се е напукала на много места!!! и аз си мисля че причината е че я правих на ръка а не с "турбозол" машина :? :? :?
svetliopi44 - Чирак...
Последна промяна от svetliopi44 на пет ное 13, 2009 9:53 am, променено общо 1 път.
maxuel82 - специалист
Да я лепя т.е. да я хвърлям с мистрията както се хвърля хоросана по стената когато се прави мазилка с хоросан така ли :? Аз най-напред си пуснах майки и след това разбърках мазилката и пълних между майките и после я издърпвам с мастара :? след като позасъхне я пердашех и минавах там където има нужда със сатен гипс :? Разбърркам я гъста за да може да се хвърля по стената :? Но изобщо незнам дали е този правилния начин за работа с гипсова мазилка :?
svetliopi44 - Чирак...
maxuel82 - специалист
БЛАГОДАРЯ :gott: :gott: :gott: значи съм на правилния път :idea:
maxuel82 - специалист
svetliopi44 написа:
Разни ........
направо си е лудница ..... :?
Икам да те попитам за какво служат тези трите кранчета горе на топлата вода в които влизат кабели? иначе е направено супер !БРАВО !
svetliopi44 - Чирак...
Последна промяна от svetliopi44 на пет ное 13, 2009 9:53 am, променено общо 2 пъти.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7

Тема "....." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: