Към всяко мнение вече можете да качите снимка. Преди - След
jameson_2001 - специалист
С какви размери е това като картата на България ?
zdux - специалист
650 на 400.....в мм става въпрос.....мога да го направя във всякакъв по принцип......а всичко друго е средно 500 на 500.
Като размери ме устройва-само да ми кажеш как се закача за стената,какъв цвят се води и колко го даваш ?
zdux - специалист
ами точно това съм го закачил с пиронче....сложих му кукичка....а имам по стълбището стационарни със силикон....на 1-виа етаж в хола е като розетка на тавана,съжо е със силикон....нямам му снимка...като цена нали казах вече..../изнудиха ме :) /....но ако имаш друго предложение....даваи.... :wink:
Ами проблема при мен е,че съм на близо 600км. от Варна,така че доставката ще ми е доста солена,ако ми дойде на 40 с доставката- съгласен.
zdux - специалист
xa xa xa....това ме накефи......ама поне си първия искрен. :-D :) :lol: .........нави ме :lol: .........кво да се разберем?...мейла ми е pallmall1@abv.bg.........
Трябва да ми кажеш горе-долу колко тежи да видя колко ще излезе доставката.
zdux - специалист
идея нямам колко тежи.......3 максимум.....то зависи и от какъв материал е.......за цвета щях да казвам/забравих/....готови са кестен/на снимката/ и махагон.....по светла е.....мога да я барна както кажеш.....3 ръце лак са......от каде си?......а и нали се разбрахме,на теб ти излиза 40....независимо каде и колко тежи....щом размера е този.....нямаш ядове....даваш 40 аз поемам доставката до офис на доставчика....ок?
Последна промяна от zdux на вт ное 24, 2009 8:35 pm, променено общо 1 път.
zdux - специалист
питам откаде си щтото мога да отбележа мястото.....правил съм го за плевен.....стана наистина ефектно....
MamaMy - майстор
Ако имаш такова като картата с тоалетна на него, значи...
Здравей колега Давид Черни
Изображение

Тема "дървении" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: