Към всяко мнение вече можете да качите снимка. Преди - След
tzetzo160 - специалист
Мивката е нова, батерията остана старата и е на това място, за да използвам подвижния душ на стойката отдясно. Иначе нарочно не съм центрирал батерията с мивката, понеже съм свикнал като си плискам очите да не си пазя ръцете от батерията. Като отида в други бани да се мия това ми е най неудобно. Огладелото и то е старото, но съм го облепил с лайсни, че по ръбовете се беше изронила амалгамата.
Evgeni30 - специалист
Както си прецениш......

понеже в соц баните така не е центрирана батерията и мивката.....

ти може да ги центрираш.....и пак да се къпеш с подвижния душ.....

ина4е всичко е супер.....пи4 си.....бая труд си хвърлил.....

ако искаш....напиши ми скайпа си на лична, да по4атим сега, :))
tzetzo160 - специалист
E сигурно е соц, но ми е удобно. Приятели ми предлагаха да монтирам батерия от тези без кранче, само с ръчка (не знам как се казват), но не ми се струват практични - никога не мога да си наглася точно водата, или е слаба или силна... :)
rockwall - майстор
доста труд си хвърлил и ти се е получило като изпълнение - особено ако ти е сефте - пак си имал доста смелост

за чупките, шахтите и центрирането може да има всякакви коментари

моите са че чупките ще събират мъхъл и другата забележка е за големия капак за шахтата и вървящите с него хлебарки, които обикновено се размножават в шахтите покрай топлите тръби

дано нямаш този проблем
tzetzo160 - специалист
За първи път пипам плочка! :) За сега няма мухъл, дано и за в бъдеще да е така. В тоалетната, преди да преградя тръбите се постарах да се уверя, че няма пролуки между етажите и до сега гадинка не съм видял, но за всеки случай ще метна малко отрова отзад. :)
plo4kata - специалист
Цецоо,твоята работа като на свинята дето казала:-и тук ми е добре!обърнала се и влязла в кочината...
tzetzo160 - специалист
Не отричам, че и по-добре можеше да стане, но не смятам и че е чак толкова зле, колкото го изкарваш!
plo4kata - специалист
Няма как,нали знаеш майсторите все намираме кусури и плюем другите,знаеш ли,да направиш една баня има определени и строги технологии за спазване и не чак толкова критерии по които да се водиш.Всеки наричащ себе си майстор малко се поолива според своите принципи и навици на работа,така че евалла дето не взимаш на сериозно нещата и не палиш.Да правиш бани е изкуство,импровизация,а изкуството не се прави по учебник,а особенно в българия,всеки си измисля техника и казва:-така се прави!!!
tzetzo160 - специалист
Принципно доста се старах и не съм си спестил пипкавите работи. Дай конкретни забележки (препоръки)! Не бих се засегнал, а напротив ще знам къде съм сбъркал и следващия път се надявам да не ги повторя!
chapara - майстор
Евала за старанието,направо ме закла :roll:

Тема "Моята баня - първи допир с лепенето на плочки!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: