Към всяко мнение вече можете да качите снимка. Преди - След
batkotony - специалист
Браво!Добре е станало,още повече със собствени сили.Поставката за виното също ли е собствено производство?Замислил съм се върху нещо подобно,може ли малко подробности?
rgadzhev - специалист
Колега много добре е станало, можеш ли да дадеш повече разяснения за кухнята не се вижда добре това МДФ, лакобел или нещо друго не се вижда добре ,а също чекмеджетата са тандем, мета или обикновени, че и аз имам да правя кухня.
colyo - специалист
Със здраве да си го ползате апартаментчето:))) Ако сам си си правил дивана ще искам консултации, че ще почвам нещо подобно.
Evgeni30 - специалист
Много му е хубаво на човека (Каспар).
Модерно, дизайнерско, изобщо не е евтино, всичко е ново.
Нека си го ползва със здраве.

Сигурно е чист, културен и готин пич, :)

Най ми харесва спалнята и кухнята като цветове и подредба.
boreto1 - специалист
Човека се е потрудил и се е справил много добре според мен -свежо и уютно е -малко са дето ще се похвалят като него =D>
casparcho - специалист
Здравейте колеги. Малко се поизгубих, но бях на път. Поставката за вино е пластмасова, глац, и е от технополис или техномаркет не помня точно, към 36 лв беше. До кухнята дето пита колегата. Кухнята е ПДЧ всичко освен всички вратички и чекмеджета , те са МДФ ГЛАНЦ. Няма нуджда останалите неща да са МДФ никакъв смисъл няма. Доста по скъпо е и безмислено....с 2 думи смисъла е НУЛЕВ. Всички вратички и чекмеджета са с алуминиев кант. Той е П образен и се набива много лесно не се лепи. Реже се на пендула под 45 градосов ъгъл.На мен лично по ми харесва с тези алуминиеви кантове от колко обикновен кант...ако трабва да ти го боядисват и ръбовете да са обли е доста скъпо ...и лично не ми харесва повече. До колегата за дивана...купил съм го от Зона фор хоум ...полски е дивана.много много удобен , пробвах много дивани в много магазини и марки но тоя е направен най-добре за тялото, има и функция сън--разтегателен е и става на легло..още не се е налагало да се ползва че имаме още други стаи...но си обичаме да идват гости и все ще се наложи някога. А да ид а вметна това е къща не апартамент :) Предстои ми лепене на гранитогрес на терасата 25 квадрата ..после столчета масички ...после градината да оправя с една барбекю , райграс...и едно-две детенца да тичат и друго ми не трябва...Цветовете не са излезнали хич хубаво с този фотоапарат много по-хубави са :) С радост ще помагам ако някой си хареса нещо като идея..през доста неща минах така че ще се радвам да съм полезен.
Gek - специалист
Хола ми прилича на офис, а кухнята на конферентна зала. Съжелявам за негатичния коментар, но няма уют, а това е дом все пак....
Отделно от това мисля че такъв тип обзавеждане подхожда повече на огромни апартаменти, а този се вижда че е малък и е малко свободното пространство...
bulhomes2 - майстор
Уюта идва с хората. И най вече с малките. Тогава става дом.
casparcho - специалист
На мен си ми харесва :) но за това всички хора са различни и на мен на 95% от кухните на хората няма да ми харесат..но така е живота всеки го кефи различно нещо, пък и до сега не съм чул някой да иска малка кухня 2 на 2 , или да няма барплот в които да скрие всички уреди за да не са на кухненския плот или пак да не иска голяма маса (пък и се та се е пълна с приятели ) ::) хол ми харесва така защото не искам старите мега секции с по 200 книги , горните и долните шкафове да са пълни с дрехи, терлици и тем подобни до сега ми беше така и ми е втръснало до гуша. По САЩ дет съм поживял и цяла Европа дет обикалям ми е харесало модерния изчистен начин на живот, без шкафове пълни със списание , с кабели зарядни , и стотици ненужни вещи. Мерси все пак за критиките , те са начин на израстване :drinkers:
casparcho - специалист
bulhomes2 написа:
Уюта идва с хората. И най вече с малките. Тогава става дом.

ЕВАЛА !

Тема "Ето го и нашия дългоочакван етаж :)" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: