Благодаря колега!
Значи положението е следното:
в населеното място си има изградена ВиК мрежа, която минава по средата на улицата, на 3-4 метра от оградата ми. Водопровод има прокаран в мястото и е действащ (само ще му подменя тръбите), но проблема е с канализацията, тъй като едно време когато на хората им прокарвали по къщите, бившият собственик бил доста инатлив човек и не пожелал да му се прокарва и предпочел септичната яма
та затова сега проблемите са при мен... Процедурата вече я започнах, подадох молба в общината да ми направят скица и да ми разрешат включване във канализационната мрежа (чакам я да стане), след това трябва с нея да отида при "специалист" да ми направи план за временно отбиване на движението, след това отивам в общината при някаква служителка (и кмета неможа да ми обясни защо
) след това отивам ВиК в Карлово със всичките документи и те ги изпращат във ВиК Пловдив и оттам дават разрешение и начертават на скицата откъде да мине и къде да се върже канализацията
И това нещо не се знае колко време ще ми отнеме...
и сега ще идва багер за пъновете и корените от ореха, а после трябва да го викам пак за каналите, живо разхищение... абе няма такава бюрократщина... напълно съм се отчаял
Значи положението е следното:

И това нещо не се знае колко време ще ми отнеме...
и сега ще идва багер за пъновете и корените от ореха, а после трябва да го викам пак за каналите, живо разхищение... абе няма такава бюрократщина... напълно съм се отчаял

Последна промяна от serious3 на нед дек 30, 2007 11:50 pm, променено общо 1 път.