Към всяко мнение вече можете да качите снимка. Преди - След
Spaidy - специалист
Колега тоя перваз на гипсокартона за това е оставен за скрито осветление ама не се знае кога ще се сложи маркуча със светодиоди.

Сега е момента и да попитам освен маркуч с светодиоди може ли да се сложи друго, но да се запази ефекта? :?:
8180 - майстор
Spaidy написа:
Сега е момента и да попитам освен маркуч с светодиоди може ли да се сложи друго, но да се запази ефекта? :?:
Зависи какво желанието на "клиентите" - това да е основно или допълнително, декоративно, интимно осветление, дали да е непрекъснато по цялата дължина и пр.
Мисля, най-евтино и силно ще е с луминисцентно - сигурно ще свети и за основно. Също и неон, но е по-скъп.
Обикновените и светодиодните маркучи, др. вариации на светодиоди ще са по-скоро декоративно в днешните ни представи за разумни цени.
Следват разнообразните "прекъснати" варианти.
Spaidy - специалист
Еми това е целта да е като декоративно осветление да не е силно в никакъв случай. От това което съм виждал освен светодиоден маркуч или и аз си помислих за неон ама той наистина е доста по - скъп. Нищо като му дойде времето за маркуча ще пусна 1-2 снимки да видите какво е станало иначе целта е да е "непрекъснато" скритото осветление.
tuninghuman - специалист
вложил си страния и желание ... резултата няма как да не предизвиква усмивка ...
dts - специалист
Браво добре е направено но една малко въпрос че Защо е толкова близо гипс картона до климатика трябва да има поне 10цм за да може да се върти добре въздуха
Spaidy - специалист
Малко по - малко от 10 см са от картона до климатика, иначе самия той си работи безпроблемни и безотказно. :)
Направихме го така защото иначе гипсокартона нямаше да изглежда така добре, ако беше качено последното ниво още на - горе.
vidrata - специален-специалист
Браво малки ми строителю.Ама по-горе видях че си очаквал и критики пък аз съм по тая част :lol: ,те другите знаят.Единственото грозно и то много е това "кожухче" за тръбите на климатика.Не можа ли да ги прекараш отзад?????

Ето няма тръби няма проблем.

Прикачен файл

Klim.jpg
Klim.jpg (22.45 KиБ) Видяна 4700 пъти
housedoktor - майстор
Добре си се справил-поздравления
Spaidy - специалист
vidrata Не съм монтирал аз климатика и за това не съм ги прикрил отзад. В началото имаше едно предложение да се вкопаят в панела, но в последствие отпадна, иначе аз лично не го намирам за грозно, но си прав, че можеше и без него.

housedoktor Благодаря! :)
sasooooooooo - "специалист"
Гледам старичко е вече диванчето, няма ли вече маркуч?

Тема "Ремонтче в хола на гаджето" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: