Към всяко мнение вече можете да качите снимка. Преди - След
dts - специалист
rulom написа:
Бих искал да видя изчисленията за разположение и плътност на звуковата система.В БГ май само Dynacord се занимават професионално с тея неща.
ок ама много труд майка за това смаляване

Прикачен файл

Ruben-HT.jpg
Ruben-HT.jpg (70.56 KиБ) Видяна 4070 пъти
dts - специалист
velsi написа:
тонито написа:
според мен това не е в бг :)
И аз така мисля.
хахаха много ви се иска ама е в бг
dts - специалист
БАШ МАЙСТОР написа:
май някой ни взе за мезе ,а?
мезето е в кино салона а твоето къде е
И да кажа няма да споря с та
тъпани където само си чешат езика тук
Аз нестига че показвам какво сме сътвори ли ами и претенци
аман от такива
Spokoiniq - майстор
Аз съм виждал подобни неща сътворени тук, не се съмнявам че е възможно да се направи, просто трябват достатъчно кинти.В случая обаче плановете са чужди, а освен една щайга насред хаоса нищо не ми се видя БГ :lol: Метни една снимка от работния процес с нещо българско в нея, консуматив някакъв, ако ще и цигари да се видят, за да повярваме.
tonkata - специалист
Страшно е!!!
Я кажи колоните как огъвате, в смисъл материала мокрите ли го или сух както е( не се ли чупи, цепи) и после с лепило или с какво, че да си остане във обла форма.
Master_Kenobi - V.I.P.
tonkata написа:
Я кажи колоните как огъвате, в смисъл материала мокрите ли го или сух както е( не се ли чупи, цепи) и после с лепило или с какво, че да си остане във обла форма.
Мисля, че е огъваем шперплат.

=========
И не виждам защо са тия съмнения, че може да се направи у нас?
Spokoiniq - майстор
Завод Фурнир в София правеше такива шперплати и не беше скъпо.Ама сега нещо май го съсипват :(
БАШ МАЙСТОР - специалист
е добре де тъпанари сме и понеже имаш проблем със снимките ,ще ти помогна с някои от тях нали аз те снимах и ги имам :lol:
А сега обясни на съфорумците от къде имам снимките ,тези те е домързяло да копираш ,умнико , и са правени през 2005 година,салона е завършен през 2006 и си бачка
а дали е в гаража ти всички се досещат вече :toimonster:

Прикачен файл

5.jpg
а това си ти и се казваш РУБЕН
5.jpg (83.08 KиБ) Видяна 3904 пъти

Прикачен файл

4.jpg
т това ти е гаража преди театъра
4.jpg (62.25 KиБ) Видяна 3905 пъти

Прикачен файл

2.jpg
и тука
2.jpg (99.98 KиБ) Видяна 3917 пъти

Прикачен файл

3.jpg
а тука майтапа с боята помниш ли
3.jpg (68.27 KиБ) Видяна 3917 пъти
dts - специалист
Spokoiniq написа:
Аз съм виждал подобни неща сътворени тук, не се съмнявам че е възможно да се направи, просто трябват достатъчно кинти.В случая обаче плановете са чужди, а освен една щайга насред хаоса нищо не ми се видя БГ :lol: Метни една снимка от работния процес с нещо българско в нея, консуматив някакъв, ако ще и цигари да се видят, за да повярваме.
много си прав братле кинти да има кои да дава
dts - специалист
БАШ МАЙСТОР написа:
е добре де тъпанари сме и понеже имаш проблем със снимките ,ще ти помогна с някои от тях нали аз те снимах и ги имам :lol:
А сега обясни на съфорумците от къде имам снимките ,тези те е домързяло да копираш ,умнико , и са правени през 2005 година,салона е завършен през 2006 и си бачка
а дали е в гаража ти всички се досещат вече :toimonster:
Ами умнико аз имам същия като си толкова отворен защо не си направи труда да покежеш на хората тък ка да си направят и Като толкова си УМЕН кажи името на проектанта и да ли го познаваш въобще дори идеия си нямаш колко неща мога да сложа тък и за копи и пест не ми говори ти маи от вас не излизаш
Умник аре се разкарай
Да добавя че моя е абсолютно същия и Хората тук искат да видят как се прави ане некадурни критици като теб Аре аман от селиани Има доста много домашни киносалони на мои познати ама нямя да сложа снимки Понеже виждам че има идиоти като теб да завиждат
Българина е такъв мАЛКО СА ХОРАТА КОИТО ЦЕНАТ ТРУДА НА ДРУГИТЕ СЕЛИАНИН
и както каза Spokoiniq много пари се искат и затова чак сега се слагат снимкте понеже парите не се копаят реших да сложа неговите снимки понеже съм гледал от него но за съжаление Много съжелявам че реших да покажа какво може да се направи от един гараж Няма да коментирам повече на умници като теб
Аре дерзайте и си покажете маисторлъците
Последна промяна от dts на съб яну 03, 2009 12:06 pm, променено общо 1 път.

Тема "Собствен Кино Театър Дизайн & Строителство" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: