Към всяко мнение вече можете да качите снимка. Преди - След
zdravko_dimitrov1986 - специалист
Все пак цената е с бетон помпа.
Струва ми се сравнително нормална, а и зависи какъв клас по якост на натиск е бетона, така че.
Поздрави.
Badgo - помощник
ем и на мен ми изглежда нормална като проверих навсякъде тази е най добрата цена класа е Б15

днес зидаха стените утре пак продължаваме със зидарията :)
zdravko_dimitrov1986 - специалист
Проектанта ли е предписал този клас бетон или.........
Badgo - помощник
zdravko_dimitrov1986 написа:
така си пише в проекта
stenmark - специалист
Badgo написа:
така си пише в проекта
Виж какво карай смело!!! Изобщо не е толкова голям проблем че си декофрирал колоните,изложени на атмосверни влияния ???голям смях :-D що не вземеш да ги вакумираш тогава ха ха .Относно темпото явно някой хора повече говорят от колкото да работят/явно са на надница/Пример :За две седмици бригада от 12 човека заляха плоча 600кв. след това 100м.бетонна шаиба висока 4.1 плюс колони,греди стълбище,асансьорна шахта плюс отгоре още една плоча.Смятай колко бетон.кофраж и арматура е,направо ни земаха акъла/бригата е от Смолян и околоности/Нека най големите критици покажат показно от тях направено!
stenmark - специалист
Badgo написа:
така си пише в проекта
Виж какво карай смело!!! Изобщо не е толкова голям проблем че си декофрирал колоните,изложени на атмосверни влияния ???голям смях :-D що не вземеш да ги вакумираш тогава ха ха .Относно темпото явно някой хора повече говорят от колкото да работят/явно са на надница/Пример :За две седмици бригада от 12 човека заляха плоча 600кв. след това 100м.бетонна шаиба висока 4.1 плюс колони,греди стълбище,асансьорна шахта плюс отгоре още една плоча.Смятай колко бетон.кофраж и арматура е,направо ни земаха акъла/бригата е от Смолян и околоности/Нека най големите критици покажат показно от тях направено!

Тема "Моята мечтана къща" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: