• 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 14
Към всяко мнение вече можете да качите снимка. Преди - След
ArturDent - Почти Безобиден
Бъркаш понятията - влагоустойчив и водоустойчив. Първия поема по-малко влага от "обикновения". Втория не съществува.
Е аз не бих си сложил и влагоустойчив в банята, ама това е друг въпрос.
boltik - специалист
И скиците.

Прикачен файл

DSCN0785.JPG

Прикачен файл

DSCN0783.JPG

Прикачен файл

DSCN0782.JPG

Прикачен файл

DSCN0781.JPG

Прикачен файл

DSCN0780.JPG
hailo - специалист
Да преди 12 г масива особенно врачанския варовик беше ефтин я го направи сега от масив както е на скиците и ще удариш дупето в тавана. :)
hailo - специалист
sepultura написа:
ArturDent написа:
Бъркаш понятията - влагоустойчив и водоустойчив. Първия поема по-малко влага от "обикновения". Втория не съществува.
Доообре!
:-D

Всичко в "камината" ти е погрешно но ще се убедиш в това съвсем скоро. #-o
sepultura - специалист
hailo написа:
sepultura написа:
ArturDent написа:
Доообре!
:-D

Всичко в "камината" ти е погрешно но ще се убедиш в това съвсем скоро. #-o
Мисля, че за ТРЕТИ ПЪТ, те "моля" да ми обясниш-кое, как и защо е погрешно? :prayer: :prayer: :prayer:
hailo - специалист
Мембранният разширител не трябва да е там,юпс също не му е мястото там ,конструкцията ти е прекалено близко до димоотводната тръба,картона не е този и сигурно не е сложена подходящата вата от вътрешна страна ,дървената греда на 100 процента си я закрепил за камерата-грешка,отворите за циркулация на топъл въздух ги няма само достъп до юпс -грешка а и мястото му не е там.Не виждам достъп на външен въздух.Нямаш розетка там където тръбата влиза в комина,на всичкото отгоре си я обмазал със неподходящият материал. :)

Знам че няма да се вслушаш във това което ти казвам и с нетърпение чакам да гледам цирка . :lol:
sepultura - специалист
hailo написа:
Мембранният разширител не трябва да е там,юпс също не му е мястото там ,конструкцията ти е прекалено близко до димоотводната тръба,картона не е този и сигурно не е сложена подходящата вата от вътрешна страна ,дървената греда на 100 процента си я закрепил за камерата-грешка,отворите за циркулация на топъл въздух ги няма само достъп до юпс -грешка а и мястото му не е там.Не виждам достъп на външен въздух.Нямаш розетка там където тръбата влиза в комина,на всичкото отгоре си я обмазал със неподходящият материал. :)

Знам че няма да се вслушаш във това което ти казвам и с нетърпение чакам да гледам цирка . :lol:
1.Разширителния съд си е много добре там. Ако имаш в предвид, че се нагрява когато камината гори-тц, ни най-малко [-X стои си студен.Ако имаш в предвид обслужването му-виж по-нагоре в темата :up:
2.За ЮПС-а какво предлагаш? Да го искарам на двора, или да го вкарам в тоалетната :? Ако си мислиш, че се нагрява-нагрява се колкото, се награява акумулатора на една кола. Това е горивна камера с водна риза, да не си мислиш, че можеш да пържиш яйца отгоре и.
3.За картона и конструкцията-виж по нагоре в темата :up:
4.За ватата още не съм я сложил. Не знам според теб коя е подходящата-сигурно стъклената вата :?
5."дървената греда на 100 процента си я закрепил за камерата"-mailo, mailo -за какви греди, за какви проценти ми говориш :shock: :shock: :shock:
6.Отворите за циркулация ги има, че даже и решетки съм им сложил :-D , просто снимките са малко по-стари
7."Не виждам достъп на външен въздух" :shock: Да ти кажа честно и аз не го виждам :?
8.Относно розетката и "обмазването с неподходящия мат'рял"-виж по-нагоре в темата :up:

Благодаря, за невниманието!
hailo - специалист
sepultura написа:
hailo написа:

1.Разширителния съд си е много добре там. Ако имаш в предвид, че се нагрява когато камината гори-тц, ни най-малко [-X стои си студен.Ако имаш в предвид обслужването му-виж по-нагоре в темата :up:
2.За ЮПС-а какво предлагаш? Да го искарам на двора, или да го вкарам в тоалетната :? Ако си мислиш, че се нагрява-нагрява се колкото, се награява акумулатора на една кола. Това е горивна камера с водна риза, да не си мислиш, че можеш да пържиш яйца отгоре и.
3.За картона и конструкцията-виж по нагоре в темата :up:
4.За ватата още не съм я сложил. Не знам според теб коя е подходящата-сигурно стъклената вата :?
5."дървената греда на 100 процента си я закрепил за камерата"-mailo, mailo -за какви греди, за какви проценти ми говориш :shock: :shock: :shock:
6.Отворите за циркулация ги има, че даже и решетки съм им сложил :-D , просто снимките са малко по-стари
7."Не виждам достъп на външен въздух" :shock: Да ти кажа честно и аз не го виждам :?
8.Относно розетката и "обмазването с неподходящия мат'рял"-виж по-нагоре в темата :up:

Благодаря, за невниманието!

Ти си пълен идиот но това си е твой проблем,а цирка ще си го гледам тъй или иначе. :lol:
swetlio - специалист
е какво стана с тази камина най накрая -работи ли си , гръмна ли разширителя? напука ли се картона? искаме снимки!!! :)
bulhomes2 - майстор
Лятото повечето камини не работят [-X
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 14

Тема "Как си направих вградена камина" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook: