Към всяко мнение вече можете да качите снимка. Преди - След
тонито - специалист
:)

Прикачен файл

e1.JPG
e1.JPG (18.61 KиБ) Видяна 6930 пъти

Прикачен файл

e2.JPG
e2.JPG (33.34 KиБ) Видяна 6930 пъти

Прикачен файл

e3.JPG
e3.JPG (28.67 KиБ) Видяна 6930 пъти
тонито - специалист
:)

Прикачен файл

w1.JPG
w1.JPG (32.03 KиБ) Видяна 6923 пъти

Прикачен файл

w2.JPG
w2.JPG (39.27 KиБ) Видяна 6923 пъти

Прикачен файл

w3.JPG
w3.JPG (23.76 KиБ) Видяна 6923 пъти
pipbel - майстор
Е те това не мога да го разбера :?
Как е възможно да съвместяваш добър вкус и кич
В един момент се кефя на тавана, а в следващия имам чувство че съм в коридора на новозабогатял бургуджия

Както и да е, вкусове всякакви, ама майсторлъка си личи.
Бравос.
тонито - специалист
........Пуснато на: Съб Авг 04, 2007 10:36 pm :)
Пуснато на: Съб Авг 29, 2009 11:12 pm
Та така гопода и дами...в продължение на 2 години се опитах да Ви направя съпричастни с ремонта на моя дом.Дали и до колко съм успял.....Вие ще кажете.Благодаря на всички,които следиха и по някакъв начин взеха отношение по темата.Искам да изкажа големи благодарности на vesbond,допринесъл в голяма степен за случилото се.Пожелавам на всеки да има до себе си такъв всеотдаен и готин човек.Още благодарности към:мастер админа,велси,SHL,рулом..извинявам се ако съм пропуснал някой.НЕ ми беше лесно да се справям сам ,понеже това е материя с която не съм се занимавал преди.Имаше открити и доброжелателни хора..а имаше и такива които ....нека да кажем ,че просто трупаха мнения.Много неща научих от тук.Пожелавам на всички много здраве и да бъдат малко по добри.Нека да помагат на тези които искат а незнаят как.Нека да не забравят ,че и те са започнали от нулата.Обръщам се към всички които знаят как....Вие можете да им кажете как се прави но не можете да им дадете ръцете си нали?Така според мен ще станем по добри един към друг.
С уважение...
П.С>остават още малко неща за доизкусоряване и ще поста снимките...
тонито - специалист
прясно...

Прикачен файл

а2.JPG
а2.JPG (65.22 KиБ) Видяна 6509 пъти
velsi - Почетен майстор
По молба на автора на темата и след изрично настояване от негова страна всички коментари в тази тема бяха изтрити. Моля не се сърдете и не се чувствайте засегнати. Просто се наслаждавайте на снимките.
rockwall - майстор
по едно време усещам , че само седя

ами да бяхте изтрили и темата - то така не е форум а монолог
Dansaver - специалист
Всеки има право на вкус / или май да няма вкус беше?/, но както и да е няма какво да се засягаш от коментарите във форума / за съжаление съм я изпуснал тази тема / важното е като се прибереш в дома си да чувстваш удоволствие и удовлетвореност от това което си направил.

И в моя апартамент има доста неизпипани и може би кичозни неща, но аз им се кефя и се радвам, че сам съм си ги измислил /и много от тях направил / така, че ПХ и продължавай в същия дух :klatsch:

Относно изтриването и аз не съм съгласен все пак е форум!!!
velsi - Почетен майстор
Dansaver написа:
Относно изтриването и аз не съм съгласен все пак е форум!!!
Напълно ви разбирам и се опитах да го разубедя. Но той настоя.
тонито - специалист
Ами..сметнах да оставя само снимките за да не се губи излишно време за разглеждане.Никой нищо не е изпуснал понеже не се е разисквало нещо специялно.Аз качвах снимките а други казваха браво(за което им благодаря) а други казаха че е било кич.Просто нямаше какво да се чете.Тази тема е предимно за гледане:)който го интересуваше нещо ми пишеше на лични и ааз отговарях.
с уважение...................

Тема "шукарии в 2 +стаи" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: