• 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 12
Към всяко мнение вече можете да качите снимка. Преди - След
yasoo - специалист
impreza написа:
Приятел тва дето си го направил за мен е идеалният дом,мечтаната къщичка.всичко има страшно много стил и изисканост.обра всички точки браво и от мен
Благодаря, благодаря! Радвам се, че ти харесва. :)
Има още мнооого работа, но за съжаление това лято нямам никакво свободно време да се захвана с каквото и да било в къщи :(
Браво всичко което си направил е станало много добре продължавай в същия дух :-D
Всичко ,което си направил дотук е супер,yasoo :2thumbs:
Ще си позволя да ти препоръчам само 2 малки допълнения за банята.Този контакт ,който се вижда под хавлиите ми изглежда най-обикновен,добре ще е да го смениш с влагозащитен ,за да нямаш неприятни изненади. а второто нещо ,което малко подразни окото ми е открития сифон на мивката. Сложи полу-конзола (обикновенно за всеки модел мивка има подходяща) или поне смени сифона с по-красив-например този http://www.siko-s.com/product.php?sr=2&r=22&p=191
Успех с останалата част от ремонта :2thumbs: :2thumbs: :2thumbs:
yasoo - специалист
Нали знаете поговорката "Временните неща остават вечни" :-D
И сифона щях да сменям, контакта, щях също лампа, нов душ и още едно рафтче да слагам в банята амаа...... така и не стигнах до там :lol: Все още си седя на крушка.... Ама рано или късно и до тях ще стигнем. Така се завъртяха нещата последната година, че за съжаление все не остава време за нищо :sad:
malkstor - специалист
Браво за ентусиазма и изпълнението, много добре се е получило :)

Аз се спрях на същия паркет, само дето ме излъгаха че са ми криви подовете и сложих временно балатум, но и аз като се поопарича ще взема такъв, много е приятен :)
viliko - напреднал
Браво ,мен :2thumbs: , холчето е уникално станало!
Може ли да споделиш нещо - каква е височината на надзида в хола и на какво разстояние от стената може да се изправиш спокойно /питам, щото живот и здраве идния месец почваме строежче на мансарда, а няма да надстрояваме и ще ползваме сегашното положение на покривната конструкция, та да знам какво да очаквам/.
yasoo - специалист
viliko написа:
каква е височината на надзида в хола и на какво разстояние от стената може да се изправиш спокойно
Радвам се, че ти харесва :)
Еми в моя случай най-ниската част на тавана е 90см. За да се стои спокойно прав трябва да си застанал на около 1,6-1,8м
Evgeni30 - специалист
браво
Последна промяна от Evgeni30 на съб мар 28, 2009 1:52 pm, променено общо 1 път.
Evgeni30 - специалист
Поздрави на Ясо и от мен

Пипа сръчно и с вкус ....много ми харесва. Пожелавам му булка и бебе, ако все още няма. За новата къща.......
yasoo - специалист
Най-накрая няколко свободни часа изскочиха, като не стигат за по големи ремонти в къщи, поне по двора малко работа да свършим :)

Скромничко ремонтче на бордюра, нова оградка и няколко засадени Туички :)

Преди

Изображение

След

Изображение

Преди

Изображение

След

Изображение

Изображение

П.П. живот и здраве нрая на юли месец започваме и кухнята ;)
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 12

Тема "Скромните аматьорски ремонтчета на yasoo" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: