Към всяко мнение вече можете да качите снимка. Преди - След
БАШ МАЙСТОР - специалист
малко глупаво се получи в друга тема ,и ето Темата за въпроси и обяснения ,има и снимки и от джиесем ,може и размазани да има , но не бийте фотографа ,толкова си може!!??!!
формата я измудрих след 2часа блещене от 3 метра и след 4 лита бира,
бе камина,огън, пепел,огън,пепел..........я! ми Феникса липсва,я нещо да се възроди от пепелта ,ма по пламъчно да е и........,!
Ораниченията ми бяха тавана , разположението на камината и самите и размери ,и както винаги се получава за ден конструкция ,три шпакловане,бе няма ли да измислят по бързо стягаща шпакловка нещо като кита за коли, то камината ли не палих то.................? ,както и да е, дразня се понеже съм ювелир и съм свикнал всички процеси да зависят от мене ,а не от материята ,та ,стана тя каквато стана!на снимките няма как да се види ,но е доста триизмерна,една такава изтумбена, като кована стои

Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение
tassel - специалист
Много е красиво! И един съвет - недей да я палиш тази камина! :)
vidrata - специален-специалист
И на мен ми харесва.Браво.
Ама е станала добре защото и ти като мен и повечето майсторя пиеш Шуменско :lol: .Като те гледам пиеш поне по 2 такива на ден :drinkers: .И аз така :lol: .
БАШ МАЙСТОР - специалист
камината се пали дзверски по селски в последстрие разбрах че е махната клапата и яде кубик на градус , а като разбрах че е облечена с еталбонд си казах че няма как да не се разтопи пластмасата но уви не е мръднала ,баси майсторите баси матриалите
tassel - специалист
Друго имах предвид. Някак си няма да стоят добре сажди и пепел на това хубаво нещо. Е, вярно, че ще придават малко автентичност и романтика, но все пак... :-D
Fortune - специалист
БАШ МАЙСТОР написа:
камината се пали дзверски по селски в последстрие разбрах че е махната клапата и яде кубик на градус , а като разбрах че е облечена с еталбонд си казах че няма как да не се разтопи пластмасата но уви не е мръднала ,баси майсторите баси матриалите
Не видях еталбонда?
mim - специалист
луда работа :-D (в положителния смисъл) но:
съм на мнение че не трябва да остава бяло, може би фронталните плоскости с различни нюанси ъм... зърниста мазилка
и мисля че точковото осветление не е удачно в случая, би било яко със скрито ала тия светещите маркучи :?:
masteradmin - майстор
Скоро ще почна пак да пописвам статии към сайта, мисля да включа снимките. Предполагам,че нямаш нищо против ?
asinka - специалист
Браво! Гениално е!

Тема "Стара Камина ,ново лице" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: