• 1
  • 2
Към всяко мнение вече можете да качите снимка. Преди - След
касада - напреднал
Как се променят разширенията на снимките?Моля ви помогнете! :cry:
asinka - специалист
Трябва ти коя да е програма за снимки, най-елементарна е Paint.
За следващо действие-виж снимките :)

Прикачен файл

345.jpg
345.jpg (42.82 KиБ) Видяна 5191 пъти

Прикачен файл

123.jpg
123.jpg (29.75 KиБ) Видяна 5191 пъти
касада - напреднал
Благодаря,обаче ас имах друго в предвид.Не знам дори дали се изразявам правилно.За това ще се изразя по образно.Снимката е с расширение JPEG и трябва да стане JPG например. :)
LZ - специалист
Десен бутон върху името на файла и избираш "rename'
касада - напреднал
А как да стигна до името на файла :cry: Трябва ли да отворя снимката.Вмомента съм я извадила на декстопа и после?
asinka - специалист
При затворено положение, върху иконата, десен бутон на снимката, преименувай, или ако е отворена файл-> експорт->...
но зависи с каква програма отваряш снимките.
При пейнт няма такава опция, или аз поне не зная.
mim - специалист
JPEG и JPG са едно и също нещо, само че дългото разширение е за Мак
би трябвало всичко да чете и двете разширения
защо ти е да го сменяш

иначе в Уиндоус експлорър -> туулс -> фолдър опшън включваш да виждаш разширението на файловете

ако си на Мак - не помня как ставаше

другия вариант е да го отвориш с някоя уиндоуска програма за картинки и да го презапишеш вече като jpg или като го записваш от мак-ската програма да му кажеш че искаш такова разширение
касада - напреднал
Ами ас съм си с уйндос XP всички снимки са с расширение JPEG и не мога да ги кача?А за останалото не те разбирам-как да отворя снимката с експлорера
mim - специалист
ок, щом си с уин, отваряш 1 уиндоус експлорър, отиваш в Туулс -> фолдър опшънс -> чекваш да виждаш разширението на файловете

после маркираш даденият файл, десен бутон, ринейм, сменяш само разширението и готово, после качваш
касада - напреднал
Абе сигурно ти е много тъпо ама не намирам това/фолдър опшънс/-имаш в предвид броузъра-Интернет Ехплорар нали :? -какво искаш да кажеш с
отваряш 1 уиндоус експлорър
  • 1
  • 2

Тема "Малко помощ-моля ви!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: