Към всяко мнение вече можете да качите снимка. Преди - След
dts - специалист
И така много злоба има тук но въпреки това доста хора искаха да се види как се прави и да се коментира кое как става а не да ми изкачат някакви си измислени от планетата хора И как то каза един потребител в този форум
/.Важното е че си намерил снимките в нета и предполагам че ти е ясна технологията по която може да се направи.Тия ..... вместо да те "хванат за ушите" и ако имат въпроси кое как може да се направи и обработи,те обвиниха че си мошеник и преписвач. Няма лошо да се ползва опита на други хора и снимковия материял да се коментира защото точно от снимките могат да дойдат идеите,а след идеята идва и самото изпълнение.Не е въпроса кой е заковал пирона,а как е закован и с какво понеже американските чукове и пирони не вярвам да са правени от злато и да са кой знае колко по-различни./ Е това е част от писмото но да не слагам и тези от скаипе

Е нямя да си игря да вадя подробен матерял затова ви давам саит които мойете да видите как се прави с две ръце Е поне хората тук правят нещо и не плюят другите поне уважават труда им

Е дерзаите много ми е интересни колко ще можете да плюете там хората Разбирам да ме критикува човек които има доста направени неща сам от колкото само подмазвачи на модераторите и да се прави на оригинален е Тези който ценят този вид хоби ще разберат ако има нещо да питате има си и скаип ricaria
Е насладетесе дано да разберете как се пражят и да се вземат идек за хол например доста хора са си направели хола като кино салони

http://www.minhembio.com/galleri/lista/favoriter
този е за продаж би
http://www.htmarket.com/home-theater-furniture.html :arrow:

ида вмъкана нещо всеки си има страст моята е киното
ех това е доста ама е добро
http://www.dekom.bg/?page=product_detai ... af865cf568

Може да правя грешки понеже пиша с ВР и затова
Последна промяна от dts на вт яну 06, 2009 7:38 pm, променено общо 1 път.
dundurma - специалист
градскиииииииии.........хората в форума са много готини и полезни със съветите си.естествено има някои,които само се заяждат и си показват пишлетата,но отношението ти е в неправилна посока.този киносалон е готин,но защо не каза отначало,че не е твой.......пусни един линк и всичко ще ше да е окей :?: :?: :?:
dts - специалист
dundurma написа:
градскиииииииии.........хората в форума са много готини и полезни със съветите си.естествено има някои,които само се заяждат и си показват пишлетата,но отношението ти е в неправилна посока.този киносалон е готин,но защо не каза отначало,че не е твой.......пусни един линк и всичко ще ше да е окей :?: :?: :?:
хаха прекрасно казано но какво лошо имаше да се ползват неговите снимки А и да си го позволим по неговите сметки излиза доста солено
А и кино салона си го има в бг да верно не е мой но се надявам да стане скоро :)))
Мерси за вниманието все пак
Стефан - майстор
dundurma написа:
....,но защо не каза отначало,че не е твой.......пусни един линк и всичко ще ше да е окей :?: :?: :?:
Ето, тук е ключа от бараката :lol: И добре, че темата е заключена, и не може да се променя нищо там. А там същия плагиат казва/може да се види/, че ТЕ са сътворили всичко това. И, наглеца се възмущава, че някой си позволява да се съмнява в него. И въобще не подозира, че вече е разконспириран като преписвач на чужд труд. Поне да се постарае да пише правилно, и само от един ник. Нищо в нета не остава тайна. Някой модератор ми изтри поста за двата ника, от които пише същия човек. Просто се познава но начина и стила на писане.
dts - специалист
Стефан написа:
dundurma написа:
....,но защо не каза отначало,че не е твой.......пусни един линк и всичко ще ше да е окей :?: :?: :?:
Ето, тук е ключа от бараката :lol: И добре, че темата е заключена, и не може да се променя нищо там. А там същия плагиат казва/може да се види/, че ТЕ са сътворили всичко това. И, наглеца се възмущава, че някой си позволява да се съмнява в него. И въобще не подозира, че вече е разконспириран като преписвач на чужд труд. Поне да се постарае да пише правилно, и само от един ник. Нищо в нета не остава тайна. Някой модератор ми изтри поста за двата ника, от които пише същия човек. Просто се познава но начина и стила на писане.
хаха ти ме разби аз си пиша само с този ник хахаха дак никовете да ги видя хахахах
ти нещо си мръднал хаха попитак пак модераторите хахах
е обеждавам се че има не наред хора
И да ти кажа това че показах снимките на човека не значи че неможе да се направи тук в бг
Без коментар
Стефан - майстор
Всичко може да се направи в България. Може и да съм мръднал, но не харесвам хора, които са некоректни. Вече всички го виждат.

А това, че съм мръднал, го доказва и моя пост. До колко ниско ниво съм стигнал, да се занимавам с такива като тебе. Ама модераторите нехаят, и гледат сеир. Или ми трият постовете. Така форума няма да се оправи :?
Sigi - специалист
Пак ли ти, момченце? Защо се ежиш като петле, не мога да разбера. А що се отнася до неграмотното ти писане, то не е от ВР. От училище още ти е останало.
Стефан - майстор
Sigi,
Към мене ли е упрека? Не разбрах :?, защото поста ти е след моя
Sigi - специалист
Стефан написа:
Sigi,
Към мене ли е упрека? Не разбрах :?, защото поста ти е след моя
О, не, не. :)
Към автора на темата. :|

Тема "Кино Театър- home cinema" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook: