Към всяко мнение вече можете да качите снимка. Преди - След
eshk0 - специалист
Здравейте, аз съм от новите в този прекрасен форум...

Имам няколко въпроса въпроса.

Строим къща и сега зидаме 2-ри етаж и имам едно местенце (ще го видите на снимката) с размери 3м на 2,70м но не мога да преценя как да го разделим за да сложа душ кабина,мивка, тоалетна чиния и пералня :?

ето погледнете помещението

Прикачен файл

Banqta.jpg
Banqta.jpg (178.59 KиБ) Видяна 5788 пъти
Krischana - помощник
ясно все по этой теме
Последна промяна от Krischana на съб дек 26, 2009 2:24 pm, променено общо 2 пъти.
eshk0 - специалист
Имах впредвид къде да зидаме:

първо мислех да го направя на 1.80 нещо за банятя а останалото 1.20 да си остане за коридора но сега пък викам да зидаме колкото може по на вън и банята да остане по голяма.Тъй като мисля да го направя нещо такова http://www.siko-s.com/product.php?sr=2&r=16&r1=&p=667 душ кабина, мифка и тоалетна но щом става дума за пералня то май трябва да няма влага там където ще е и заради това пак трябва да се раздели с нещо, мислихме сега когато го зидаме да зидаме още една стена вътре но може би с гипскартон ще е по ефикасно? :?
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
300/270 е направо огромно помещение :) .
Центрирай входната врата, вляво намести пералнята, а вдясно в бъдеще и сушилнята. Над тях по 2 рафта за кърпи и тн необходимости.
Насреща иззидай стеничка, която да отдели душа. Иззидай си кабината. По-широката "половинка" нека ти е за тоалетна+мивка....
По 2 миниатюрни прозорчета нависоко към комшиите...
Влизаш, мяташ дрехите в пералнята, къпеш.... хавлията ти виси подръка...вътрешните врати плъзгащи и матово стъклени... Еееех
eshk0 - специалист
:lol: Еми да, може. Но по късничко ще начертая нещо като план за да видите какво точно искам :?:

Тема "Малко съвети за банята" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: