Към всяко мнение вече можете да качите снимка. Преди - След
Мирослава Иванова - напреднал
Здравейте всички, искам да споделя с Вас какво се получи с нашата кухня. Това ни е първо жилище и сме ограничени в бюджета. Затова ррешихме да дадем по - малко парички за дървения, а да сме по - критични към техниката. Ето какво се получи до момента,менме кефи много, мисля, че стана ефектна. Разбира се има и кусури, но за себе си съм решила, че следващата ще бъде съвсем същата, но с по - добри материали.
Дано хареса и на Вас, пожелавам на всикчи Весели празници :)

Прикачен файл

1.jpg
1.jpg (25.18 KиБ) Видяна 14156 пъти

Прикачен файл

2.jpg
2.jpg (25.52 KиБ) Видяна 14156 пъти

Прикачен файл

4.jpg
4.jpg (28.02 KиБ) Видяна 14156 пъти

Прикачен файл

6.jpg
6.jpg (22.77 KиБ) Видяна 14156 пъти

Прикачен файл

9.jpg
9.jpg (29.49 KиБ) Видяна 14156 пъти
marssy - помощник
=D>

Не изглежда да е евтина!
JOUO - специалист
Тази кухня не е никак "евтина", дори бих казал че е доста скъпичка :-D
Евтина е, излезе 1820лв, защото я правихме с Kronospan. Долния ред е 5 метра и нвщо, горе са още два метра. Най - скъпото нещо в нея са механизмите за плавно прибиране на чекмеджетата и вратичките. Няма никакви механизми вътре, освен този за подправките и бутилките. Цветовете направиха ефекта. Радвам се, че ви харесва :)
Bechev - специалист
Браво =D> !На мен ми взеха 2800 за моята без бирата :) !А размерите са: <-1150 на 1200->

Прикачен файл

кухнята.jpg
кухнята.jpg (53.04 KиБ) Видяна 14055 пъти
Имах четири цени за тази кухня, от 1700лв /без водачите на чекмеджетата/, през 2800лв, 3400лв, та чак до 4800лв. Истината е, че ми я наредиха в Метрон. Тяхната цена беше 3400лв, исках да я направим там, защото наистина свършиха работата по подредбата перфектно, но в последствие избрахме по-евтини материали. Като исках оферти от различни изпълнители им давах проект, който си направих /визуализация/, конкретни размери и материали. Така я докарахме до цената, която платихме.
Sigi - специалист
Bechev написа:
Браво =D> !На мен ми взеха 2800 за моята без бирата :) !А размерите са: <-1150 на 1200->
Тебе яко са те одрусали.
sasooooooooo - "специалист"
Под "кухня" имате в предвид без уредите нали?
На мен също ми допада, да си я ползвате с удоволствие. :)
Да, точно така, цялата дървения - вратички, корпуси, плот, дръжки, панти и водачи за чекмеджетата. Голям кеф е да чета, че Ви харесва :santagrin:
Bechev - специалист
В този вид на снимката с абсорбатора и мивката

Тема "Евтина кухня" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: