Реших да правя и аз някакъв ремонт и...започнах. Ръцете(и двете) са ми на дълбоко в г... но понеже съм циция започнах сам.Отидох в Бриколажа,купих камъните,момчето ми обясни как се слагат и...започнах.Камъните криво ляво ги сложих.Сега ми казаха че се мажели с някакав лак-придавал мокър ефект и било готино. След това започнах тавана,тъй като беше целия олюпен и реших малко да поскрия дефектите.Измислих си форма на 2 на 3 и тъй като през живота си не съм докосвал гипскартон ми отне около 2 седмици да направя изчисленията и чертежите.Монтажа на железата ми отне цял ден,тоците още един,а картона(с булката заедно) 15,20 минути. Ще има и 5-6 лунички за които съм прекарал тоците предварително.И общо взето съм дотук.Средния панел не е шпаклован,само замазах видийките и го боядисах.Само че за останалата част ще си иска шпакловчик,пробвах се сам,ама..... Та така.Очаквам доста критики,тъй като нито съм чел как се прави,нито съм искал съвет и помощ от някои.Но...стига приказки-каквото,такова . Една шпакловка и е 6 

Прикачен файл
Снимка 248.jpg (117.88 KиБ) Видяна 11348 пъти
Прикачен файл
Снимка 249.jpg (117.8 KиБ) Видяна 11348 пъти