• 1
  • 2
Към всяко мнение вече можете да качите снимка. Преди - След
tubleron - специалист
Реших да правя и аз някакъв ремонт и...започнах. Ръцете(и двете) са ми на дълбоко в г... но понеже съм циция започнах сам.Отидох в Бриколажа,купих камъните,момчето ми обясни как се слагат и...започнах.Камъните криво ляво ги сложих.Сега ми казаха че се мажели с някакав лак-придавал мокър ефект и било готино. След това започнах тавана,тъй като беше целия олюпен и реших малко да поскрия дефектите.Измислих си форма на 2 на 3 и тъй като през живота си не съм докосвал гипскартон ми отне около 2 седмици да направя изчисленията и чертежите.Монтажа на железата ми отне цял ден,тоците още един,а картона(с булката заедно) 15,20 минути. Ще има и 5-6 лунички за които съм прекарал тоците предварително.И общо взето съм дотук.Средния панел не е шпаклован,само замазах видийките и го боядисах.Само че за останалата част ще си иска шпакловчик,пробвах се сам,ама..... Та така.Очаквам доста критики,тъй като нито съм чел как се прави,нито съм искал съвет и помощ от някои.Но...стига приказки-каквото,такова . Една шпакловка и е 6 :)

Прикачен файл

Снимка 248.jpg
Снимка 248.jpg (117.88 KиБ) Видяна 11348 пъти

Прикачен файл

Снимка 249.jpg
Снимка 249.jpg (117.8 KиБ) Видяна 11348 пъти
ArturDent - Почти Безобиден
Що с тая самокритика - не е толкова лошо.
Въпрос на вкус - не мене червеното осветление ми навява асоциации с стриптийз бар, но ако "булката" е млада и има желание... ;)
torbalan - Дървен философ
справил се е човека и то добре...

то вкус другар няма... и аз в къщи не бих си го направил така ;)
future - специалист
Абсюлютно същото направих и аз преди време от остатъчен материал.Едно към едно , разлика само в размерите.Моето е леко по- малко като гледам.Само ,че при мен идеята е вътрешния отвор да е бял плексиглас с луминисцетнно тяло .И скритото осветление да се получава от самото тяло.Само плексигласа не съм купил и монтирал.
tubleron - специалист
ArturDent написа:
Що с тая самокритика - не е толкова лошо.
Въпрос на вкус - не мене червеното осветление ми навява асоциации с стриптийз бар, но ако "булката" е млада и има желание... ;)
Ами тя искаше червено така,че......Жената каже ли и Господ малчи :-D
Takezo Sensey - модератор
tubleron написа:
......Жената каже ли и Господ малчи :-D
:cooler: 'плосютно така е !

инак таванчето си е екстра - поздравления !

червеничкия цвят на скритото осветление с диоди или маркуч е ?
тонито - специалист
здравей.станало е много готино.поздравления:)
П.С. трябваше на направиш краищата на "пиштови" за да е по здраво.имай го на предвид следващия път
с уважение.....

Прикачен файл

_248_250.jpg
.
_248_250.jpg (79.35 KиБ) Видяна 11192 пъти
Последна промяна от тонито на нед фев 21, 2010 10:09 am, променено общо 1 път.
tubleron - специалист
Takezo Sensey написа:
tubleron написа:
......Жената каже ли и Господ малчи :-D
:cooler: 'плосютно така е !

инак таванчето си е екстра - поздравления !

червеничкия цвят на скритото осветление с диоди или маркуч е ?
С маркуч (най-ефтиния) от м-н ТНТ
тонито - специалист
вземи си лака на левис "мокър ефект" за камъните.и ги покрий с весник като шкуркаш тавана че стават ......на дреп..
tubleron - специалист
тонито написа:
здравей.станало е много готино.поздравления:)
П.С. трябваше на направиш краищата на "пиштови" за да е по здраво.имай го на предвид следващия път
с уважение.....
ОК,мерси много за съвета.ще го имам в предвид ако има следващ път :)
  • 1
  • 2

Тема "Срам,не срам...Проба" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: