Към всяко мнение вече можете да качите снимка. Преди - След
lyki - специалист
Още нее готова а я строя вече над 5 год.

Прикачен файл

CRIM0005.JPG
вилата
CRIM0005.JPG (198.47 KиБ) Видяна 8256 пъти

Прикачен файл

CRIM0053.JPG
CRIM0053.JPG (148.16 KиБ) Видяна 8256 пъти
masteradmin - майстор
със сигурност е по - добре от нищо. Аз съм на гол парцел с наклон обрасъл в дървета и неограден. :scared:
karakolyo - помощник
аз пък имам апартамент 400 кв.м., който искам да направя на 40 кв.м. боксониера :lol:
lyki - специалист
karakolyo написа:
аз пък имам апартамент 400 кв.м., който искам да направя на 40 кв.м. боксониера :lol:
Така е точно 8/5 е 40кв/м., но не вярвам твоя апартамент да те кефи повече от моята виличка. Всичко сам съм си направил(само един майстор ми направи калкулацията на арматурата за плочата и ми помогна да я навържем).Стълбите са от уайзен ,винкел и акациеви талпи за стапала,проекта си е също мой. Незнам някой дали е изпитвал това усещане за спомен от всяка тухла или детайл от зградата.Наистина строежа не върви с темповете с които ми се иска, но все някока надявам се ще я видя във вида в който съм си я замислил.
karlson - специалист
къщичката е супер - остава ти да я измажеш - около 600-700 лева и си готов

ето и снимки на моята виличка - прясно построена в СТРАНДЖААААА

Прикачен файл

VILATA.jpg
VILATA.jpg (87.08 KиБ) Видяна 7071 пъти
karlson - специалист
а ето ме и мен - с честен труд, бате - само с честен труд - аре че мултимедията ми нещо ми скапА Плазмата, а жената блъсна бентлито в хамъра на дъщерята - кофти ден, ама като е сиромах човек, какво да се сърди на живота

Прикачен файл

VILATA.jpg
VILATA.jpg (95.74 KиБ) Видяна 7066 пъти

Тема "Моята вила..." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: