Към всяко мнение вече можете да качите снимка. Преди - След
Profi Stroi - специалист
Само на мен ли не ми се отваря
an4eto - помощник
От една седмица и на мен не ми се отваря галерията.
bisplus - специалист
Сега забелязах, че и при мен не иска да се отваря!
$64EN - специалист
и при мен не тругва- давами някаква грешка при зареждането
пише , че не може да намери сървара
Profi Stroi - специалист
Надявам се някой да даде конкретно обяснение по каква причина
Какво може да се направи и кога
Ако пък и ние можем да направим нещо съответно какво в случая
masteradmin - майстор
Опитват се да ми откраднат домейна. Купих го от ТОПХОСТ. След като спря около 15 април, аз се обадих да го платя, а теми казаха късно е изтекъл е през февруари. И аз попитах след като е изтекъл през февруари защо тога спря април ???? И те казаха незнаем изчакай защото е блокиран за 2 месеца (той би трябвало да е блокирам за мене ???) - след това щели да го купят пак. Вие вярвате ли в дядо мраз ? Незнам дали няма някоя комисия към която да се обърна ? Въобще какво да кажа повече ???
sevar - специалист
Мастер, домейна е регистриран до 07.04.2008 г. и не изтича през фувруари, а през април. От Топхост те гъбаркат нещо. Справка тук

Лошото в случая е че, нищо не можеш да направиш, защото домейна на практика не е твой. Води се на името на Borislav Ganev, според whois записа. Опитай да се разбереш с Топхост, но борбата да си го върнеш ако са ти го взели е загубена кауза.

Един съвет, никога не регистрирай домейни през посредник, още повече когато негови данни фигурират в whois. Napravisam.com е апетитна хапка и заради високия PR и заради силните позиции като links.

Стискам ти палци да се разбереш с Топхост.
masteradmin - майстор
Борислав Ганев е брат ми :)
Profi Stroi - специалист
Така ли стана
Не знаех че до там са стигнали Топ хост
Иначе и моя е регнат там но не чрез посредник
А ако стане така ми минават разни мисли през главата как ще постъпя за да си потърся правата но не мисля да ги споделям за момента :evil:

Тема "Снимковата галерия" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: