Към всяко мнение вече можете да качите снимка. Преди - След
bob - специалист
Вижте снимките на камината в механата, която сътворихме с моята съпруга. Сметките, заварките и строителството са от мен, а декорацията е нейно дело. Надявам се да ви харесат.

Прикачен файл

S4010026 [].JPG
S4010026 [].JPG (98.76 KиБ) Видяна 6727 пъти

Прикачен файл

S4010032 [].JPG
S4010032 [].JPG (85.8 KиБ) Видяна 6727 пъти

Прикачен файл

S4010044 [].JPG
S4010044 [].JPG (71.74 KиБ) Видяна 6727 пъти

Прикачен файл

S4010001 [].JPG
S4010001 [].JPG (100.86 KиБ) Видяна 6727 пъти

Прикачен файл

S4010061 [].JPG
S4010061 [].JPG (88.9 KиБ) Видяна 6727 пъти
marinskikt - специалист
Какво друго може да се каже освен =D>
Spokoiniq - майстор
могат да се обесят шпакловчиците след/или картонджиите за тавана :x
bob - специалист
Spokoiniq написа:
могат да се обесят шпакловчиците след/или картонджиите за тавана :x

Не разбрах точно коментара ти, но искам да уточня, че шпакловчици и картонджий не е имало. Всичко сме си правили сами. А като се има впредвид че не сме професионалисти, а любители (и това ни е първият таван, който правим), мисля че все пак се получи. :evil:
Spokoiniq - майстор
С хубаво цялостно шпакловане ще се получи, но дори на снимката шевовете личат много.Не се обиждай, градивна критика просто.
ironlady - модератор
:2thumbs: Чудесно ви е произведението.Да си го ползвате със здраве...Чак ми замириса на пържоли с винце...ехххх :-D
crez - майстор
Защо си вапцал с тая червена боя огнеупорните челни тухли? Според мен на фона на кафявия гнайс много по красиво биха се вписали огпеупорните тухли със собсвения си цвят и добра фугировка. Извинявай това е лично мнение. Както виждам въздуха за горене камината ще взима от стаята, дограмата ти е добра и достъпа на външен въздух ще е затруднен,може да имаш проблеми с горенето при плътно затворени врати и прозорци. Аз го имах този проблем и се наложи да подам външен въздух в огнището, работата заспа, сега като отворя клапата за въздуха бучи като гори.
UNIOR - модератор
Браво много ми харесва, много добре сте се справили.
За въздуха колегата е прав, но всичко е поправимо, още веднъж Браво =D>
bob - специалист
crez написа:
Защо си вапцал с тая червена боя огнеупорните челни тухли? Според мен на фона на кафявия гнайс много по красиво биха се вписали огпеупорните тухли със собсвения си цвят и добра фугировка. Извинявай това е лично мнение. Както виждам въздуха за горене камината ще взима от стаята, дограмата ти е добра и достъпа на външен въздух ще е затруднен,може да имаш проблеми с горенето при плътно затворени врати и прозорци. Аз го имах този проблем и се наложи да подам външен въздух в огнището, работата заспа, сега като отворя клапата за въздуха бучи като гори.
Въздуха влиза отвън, но тръбата не се вижда от този ъгъл на снимане.Тръбата е под горивната камера и съм сложил клапа за регулиране притока на свежия въздух. А колкото да цвета, мисля че тъмния носи повече на мръсотия.

Тема "Историята на една камина...." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: