• 1
  • 2
Към всяко мнение вече можете да качите снимка. Преди - След
masterrichi - специалист
езерото е с размер 3/3 метра дълбочина от 1,40 до2,40 метра.Растенията са водни лилий 3 вида а рибите са японски шарани и златни рибки.

Прикачен файл

ezero.jpg
ezero.jpg (185.48 KиБ) Видяна 15821 пъти
Последна промяна от masterrichi на ср апр 08, 2009 2:03 pm, променено общо 1 път.
Bechev - специалист
Е-е-е-е-е зае*и!Много е красиво!!! =D> Как го подържаш?А през зимата?
masterrichi - специалист
езерото беше водосъбирателна шахта в която съм вкарал всички улуци и сифоните на целия двор който е циментиран от там се пълни,а под нивото на езерото имам зеленчукова градина от където на гравитация поливам от него и по този начин поддържам винаги свежа водата.А зимата си замръзва и всичко живо спи зимен сън.
NRG7 - специалист
Красота ,поздравления!:)
Стефан - майстор
И на мен много ми харесва. Но съвестта ми казва да вземеш предпазни мерки, ако до басейна се приближат малки деца. Те са любопитни за рибките. А при тая дълбочина може да стане голяма беля :?
Spokoiniq - майстор
Милите рибоци зимата кво правят...мрат ли? :?
kolaborator - специалист
Spokoiniq написа:
Милите рибоци зимата кво правят...мрат ли? :?
Ами човека каза,че спят зимен сън! :?
kuuuuuul - майстор
Ауууу,разкошно е :2thumbs: :klatsch: ама и доста опасно.
masterrichi - специалист
Зимата езерцето замръзва за около 2 месеца,но за шарановите риби няма проблем тъй като те не са взискателни към кислорода.А за малки деца наистина е опасно но аз съм плътно до тях.най големият шаран е около 2кг. Тази година съм му създал условия да си хвърли хайвера,2 саксий в най плитката част с водна разстителност за да може да се трие в тях и да му се полепи хайвера по тревата за да могат мъжкарите да го оплодят.А ако някой си направи подобно езерце ще му подаря водни лилий.
  • 1
  • 2

Тема "моят малък воден кът" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: