Току що обиколих няколко магазина за ламиниран паркет и всичките модели които си харесах са с lock система
Особено изгодна разпродажба имаше в Бриколаж - (13лв/кв AC3). Харесах поне 3-4 модела, но всичките бяха лок. Консултанта каза че по принцип майсторите взимали по-скъпо за този тип отколкото за клик системата и че не било задължително да се лепи... Въпроса ми е какво е по-специфичното при поставянето на този тип ламинат и евентуално има ли други недостатъци освен по-трудното монтиране.
ПП. Преди да ме упрекнете че от толкова модели на пазара баш тия са ми хванали окото ще уточня, че днес за първи път тръгнах по магазините да гледам (минах само 3) и търся хомогенна шарка - без имитации на паркет и колкото може по-малко да си личат отделните дъски.

ПП. Преди да ме упрекнете че от толкова модели на пазара баш тия са ми хванали окото ще уточня, че днес за първи път тръгнах по магазините да гледам (минах само 3) и търся хомогенна шарка - без имитации на паркет и колкото може по-малко да си личат отделните дъски.