Ако незнаете къде да постнете въпрос или мнение, тука е мястото.
marryjane96 - напреднал
Пак много благодаря! :)
Може ли да ме посъветваш за такъв импрегнант, от твоя опит като качество?
housedoktor - майстор
Използвам на Оргахим :Леко -импрегнационен грунд за дърво и нямам забележки.Нали не гониш декоративен ефект,защото той е безцветен
marryjane96 - напреднал
о, не :) ефекта, който целя е само защита.
Под гредите за таван на помещението предвиждам гипсокартон на конструкция и вата, а над шперплата ще полагам сух под. това което целя е здравина!
Благодаря за съветите, със сигурност ще задавам още въпроси, защото има много докато тая стара къща заприлича на дом.... :)
housedoktor - майстор
Ако са ти хубави гредите отдоло,може между тях вата и ламперия

Прикачен файл

DSCI0447 (Medium).JPG
DSCI0447 (Medium).JPG (57.64 KиБ) Видяна 5325 пъти
marryjane96 - напреднал
Мислех го първоначално това, но хората които направиха този гредоред или не са виждали никога нивелир, или ги е мързяло да го ползват. Резултата е криво изпълнение като плоскост, което според мен само с картон отдолу и сух под отгоре ще се оправи. Разликата от началната точка до крайната е 18 см, това не знам в кои граници влиза, но в никакъв случай не е от допустимите :?
housedoktor - майстор
Става и така,но нивелираш отделните междугредия само,даже и при над 30 см денивелация съм го правил
marryjane96 - напреднал
След малко като се прибера у дома и ще пробвам да снимам, та утре най-накрая да кача снимки, housedoktor, за да стане по-ясна картината :)
marryjane96 - напреднал
Ех, най сетне успях поне схемата на гредореда да кача :-D
marryjane96 - напреднал
Много интересно, защо нищо не излиза.....

Тема "съвет за гредоред" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: