Ако незнаете къде да постнете въпрос или мнение, тука е мястото.
Martins - специалист
Какви са средните цени на навеси от поликарбонатни плоскости и метална конструкция. Направиха ми оферта за 140 лв/кв.м. на мен ми трябват около 8 кв.м. х 140 лв = 1120 лв. Нормално ли е това?
fichtenweg - специалист
здравейте,

моля ако някой има впечатления от гореспомената фирма:

www.polycarbbg.com

нека сподели

насочил съм се към тази фирма за направата на козирка на тераса:

http://www.napravisam.bg/forum/viewtopic.php?t=10035
Takezo Sensey - модератор
най евтиния поликарбонат е 4 мм. и е около 12-13 лв . квадрат :-D
Знаете ли дали има разлика между поликарбонатните плоскости в Бриколаж които са италиански и са 2.1м на 6м на 6мм цена за лист 329лв и тези http://www.pirinplast.com/index.htm.
Монтирали ли сте такива ?Тънкости и съвети ще са ми от полза . :)
MASTER - специалист
Martins написа:
Какви са средните цени на навеси от поликарбонатни плоскости и метална конструкция. Направиха ми оферта за 140 лв/кв.м. на мен ми трябват около 8 кв.м. х 140 лв = 1120 лв. Нормално ли е това?
Зависи от конструкцията най вече и от самите плоскости.

140 лева е добра цена - или ще ти го направят по всички правила, или някой ще позабогатее бързо :lol: :lol: :lol:
karamundi - специалист
що не си я направиш сам ще ти излезе много по евтино за навес най удачно е 6мм плоскости мога да съдействам за закопуването в софия обаче
8180 - майстор
Според условията, не е лошо плоскостите да са с UV защита, която струва някой лев +.
Читава фирма за плоскости и всичко свързано в Сф. е Арис (Телком).
Много продават за оранжерии и поне някои от покривите на метрото.
Не изключвам и да поемат поръчки - мяркам монтажни автомобили.
Наскоро давах на някого актуални цени, че май ги няма в сайта - виж с "Търсене" - там имаше и сравнение с пловдивска фирма (по памет).
НЕ СА ми никакви - дребен клиент съм им.
Цецо - специалист
Върху тази рамка направена от кръгъл профил ф 10 искам да монтирам поликарбонатна плоскост. Какви монтажни елементи са най-подходящи.

Прикачен файл

P6280134 [800x600].JPG
P6280134 [800x600].JPG (115.08 KиБ) Видяна 57906 пъти
MASTER - специалист
8180 написа:
Според условията, не е лошо плоскостите да са с UV защита, която струва някой лев +.

А би ли ми дал пример за поликарбонатни плоскости за покриви без UV протектор, че нещо ми се пообъркаха представите.

Тема "навес от поликарбонатни плоскости" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: