Ако незнаете къде да постнете въпрос или мнение, тука е мястото.
Самонадеян - помощник
Здравейте, някой има ли идея как да изолирам ръждата по панела от повърхностна арматура?.....Питам не за друго, ами щото съм решил да правя шпакловка на стените си, а почти всяка от тях си има по няколко кафеви петънца.....Мерси предварително.
masteradmin - майстор
Разкъртваш леко. След това преобразувател и блажна боя.
Самонадеян - помощник
Мерси Masteradmin! За съжаление ти си третия човек, който ми казва същото, а аз от това най-се притеснявах.....ше има едно чоплене...не ми се мисли :?
masteradmin - майстор
Само го пипни леко с къртача няма нужда от чоплене. :) :) :)
Sve - помощник
Имах и аз този проблем,третирах с преобразувател и блажна боя и сигурно щеше да има ефект. Но се оказа, че имало теч /т.е. сьлзене от сьседите/ и само след година бях отново в началото на проблема. Сьвета ми е - открийте пьрвопричината за рьждата.
Стефан - майстор
Sve написа:
Имах и аз този проблем,третирах с преобразувател и блажна боя и сигурно щеше да има ефект. Но се оказа, че имало теч /т.е. сьлзене от сьседите/ и само след година бях отново в началото на проблема. Сьвета ми е - открийте пьрвопричината за рьждата.
Напълно съм съгласен за причината. Аз обаче, вместо блажна боя, третирам със стиропор, разтворен в ацетон. С консистенция на блажната боя. За мен е по-сигурно.

Нищо не пречи да пробвате и двата начина. И двата стават.

Тема "Ръжда по панела" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: